Baralku, landschap van vergeten klassiekers

Openluchtfestival

In het landschap van een totaal verlaten wereld kun je hier en daar overblijfselen van klassiekers vinden. Deze oude verhalen zijn vergeten, verloren gewaand of er wordt met minachting over gesproken. Gelukkig zijn er jonge mensen die ze opdiepen, oppoetsen en het publiek ervan laten proeven. Zorgzaam, maar zonder al te veel aandacht. Want een vergeten klassieker met te veel aandacht is natuurlijk geen vergeten klassieker meer.

Onder leiding van theatermaker Taco van Dijk ontdek je wat het is om een voorstelling in de open lucht te maken. We verdiepen ons in klassieke verhalen en denken na over onze eigen rol en onsterfelijkheid. Maar we gaan vooral met elkaar onze eigen klassieker maken in zowel verhaal als beeld.

 

Inschrijven

Deze voorstelling speelt op een openluchtfestival in juni 2020. Kijk goed naar de planning want je moet de hele of halve speelperiode beschikbaar zijn. Overnachtingen op de festivallocatie horen daarbij.

Deelnemen aan deze voorstelling kan alléén als minimaal 14 jaar bent en nadat je voor de voorstelling bent geselecteerd. De selectieworkshop vindt plaats na de zomervakantie, datum volgt binnenkort! Via de onderstaande button kun je al wel een interesseformulier invullen. Zodra wij meer informatie hebben over de selectieworkshop, word je hierover op de hoogte gebracht.

Interesseformulier selectieworkshop

Klik hier voor de productieplanning

Bijzonderheden

Wanneer je geselecteerd bent voor deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook tijdens de voorjaars- en meivakantie 2020 beschikbaar bent voor repetities.

De voorstelling speelt op een openluchtfestival, hiervoor moet je vrij vragen op school.

Aanbod

In het kort

Periode: februari 2020 – juni 2020
Locatie: Delfshaven + Rotterdam Noord + festivallocatie
Repetities: weekend, voorjaars- en meivakantie
Contributie: € 550,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk