De Assepoetser

Sprookjes met lef!

Ben je gelukkig als je in een kasteel woont? Zijn alle stiefmoeders heksen? Wat gebeurt er als Doornroosje niet in slaap kan komen en Roodkapje verliefd wordt op de wolf? Of als Assepoester op meisjes valt en niet op prinsen? Geloof jij nog in sprookjes?

In sprookjes zijn de vrouwen vaak niet op hun sterkst. Sneeuwwitje kon enkel verlost worden door de kus van de prins. Assepoester wachtte geduldig in de schaduw van haar twee stiefzussen tot het schoentje haar gepresenteerd werd. En Doornroosje is het toppunt van passief, 100 jaar slapend liggen te wachten tot een prins je wakker kust. Dat moet beter!

In deze nieuwe voorstelling van Iris Heusschen nemen de spelers alle klassieke patronen eens stevig onder de loep. Prinsessen redden hulpeloze prinsen uit benarde situaties en huilen mag ook als je een man bent. De Assepoetser wordt een grappig en verfrissend verhaal met lef!

 

Inschrijven niet meer mogelijk

Geen wachtlijstplekken beschikbaar

Let op: De Assepoetser speelt (school)voorstellingen in het Hofpleintheater, het Brestheater in Brielle en Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis.

Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Deze voorstelling gaat in première tijdens Rotterdams Pit.

Schoolvoorstellingen in Brestheater en Theater Twee Hondjes!

Wanneer je ingeschreven bent voor deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook tijdens de voorjaarsvakantie beschikbaar bent voor repetities.

 

 

 

Aanbod

In het kort

Periode: sep 2019 – apr 2020
Locatie: Rotterdam Noord
Repetities: zaterdag, voorjaarsvakantie
Contributie: € 475,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk