De klokkenluider van Rotterdam

Foto: Tim Waldekker – Giantific

Een warme en vrolijke familievoorstelling mét een belangrijke boodschap

Rotterdam is een stad van verschillen. Verschillende mensen, verschillende ideeën, verschillende meningen, en gedachtes. Die verschillen zijn mooi, en soms ook moeilijk. Hier begint het verhaal van De Klokkenluider van Rotterdam. Sinds jaar en dag gaat het gerucht dat in het bovenste puntje van de Euromast een monster verstopt zit. Niemand heeft het monster ooit in het echt gezien, maar het moet een verschrikkelijk lelijk afschrikwekkend wezen zijn. De enige die van het bestaan van het monster afweet is Frollo; de eigenaar van de Euromast.

Anne Vera Langenberg en Rik van der Loos gaan met hun spelers aan de slag om van De Klokkenluider van Rotterdam een muzikale, eigentijdse bewerking te maken van de bekende klassieker. Spel, dans, en zang vertellen samen het verhaal.

In deze producties is plek voor een aantal jongere kinderen. Zij repeteren volwaardig mee, maar voor de speelbeurten worden deze spelers verdeeld in twee casts. Spelers van 8 t/m 11 jaar spelen daardoor dus in 9 voorstellingen in plaats van 18.

Inschrijving

Deelnemen kan nadat je voor de voorstelling bent geselecteerd. De selectieworkshops voor 8 tot en met 11-jarigen zijn op zondag 21 juni 15.00-16.30 uur en op dinsdag 23 juni 16.30-18.00 uur.
Locatie:
Hofpleintheater
Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam
Inschrijven voor de selectieworkshop kan via onderstaande buttons. De selectieworkshop gaat alleen door als de corona-maatregelen dit toelaten.
Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Deelnemen aan deze voorstelling kan alléén als je minimaal 8 bent en nadat je voor de voorstelling bent geselecteerd. De selectieworkshops voor 12+ zijn op zondag 21 juni 10.00-12.00 en 12.30-14.30 uur en op dinsdag 23 juni 18.30-20.30 uur.
Locatie:
Hofpleintheater
Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam

Inschrijven voor de selectieworkshop kan via onderstaande buttons. De selectieworkshop gaat alleen door als de corona-maatregelen dit toelaten.
Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer


Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Meedoen aan deze voorstelling betekent dat je beschikbaar moet zijn in de voorjaarsvakantie, een paar dagen in de zomervakantie en de herfstvakantie. We spelen een aantal voorstellingen op doordeweekse dagen tijdens schooltijd. Hiervoor moet je vrij vragen op je eigen school.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Pas wanneer we écht zeker weten dat alles door kan gaan, sturen we een factuur.

Aanbod

In het kort

Periode: Januari 2021 – november 2021
Locatie: Rotterdam Delfshaven + Rotterdam Noord
Repetities: Zondag
195 repetitie-uren, 18 voorstellingen
Contributie: € 550,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk