De negen flats

Een eigentijdse klassieker uit eigen stad

De negen flats is een voorstelling gebaseerd op het leven van de mensen die wonen in de wijk Groot IJsselmonde Zuid, Rotterdam. De voorstelling geeft een inkijk in het bijzondere leven van een wijk waar honderden verhalen samenkomen. Bij een potje voetbal op de binnenplaats, in de trappenhuizen en de straten, op een scootmobiel, achter de deur van een flat.

De negen flats wordt de openingsvoorstelling van seizoen 20-21 onder leiding van theatermakers Gerbrand Bos, Ragnhild Rikkelman en Hendrik Lebon. Een voorstelling waarin niet alleen jonge Hofpleiners spelen, maar ook jonge én oude buurtbewoners. Een uitzonderlijke mix van leeftijden, achtergronden, talenten en dromen maken dit verhaal tot een eigentijdse klassieker uit de stad. Een voorstelling waar meerdere maatschappelijke en culturele organisaties aan meewerken en waar we het publiek meenemen in een voorstelling met de allure van een eigentijdse opera in ons eigen Hofpleintheater.

 

Inschrijven

Schrijf je nu in via de onderstaande buttons:
Huidige deelnemer
Nieuwe deelnemer

Let op: voor deze voorstellingen wordt voornamelijk op zaterdagen gerepeteerd. Het eerste deel van de repetities vindt in IJsselmonde plaats*.

Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Wanneer je meedoet aan deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook in de laatste week van de zomervakantie 2020 beschikbaar bent voor repetities.

Deze familievoorstelling speelt ook schoolvoorstellingen onder schooltijd. Hiervoor moet je vrij vragen op school.

 

Aanbod

In het kort

Periode: februari 2020 – november 2020
Locatie: Delfshaven + Rotterdam Noord + IJsselmonde
Repetities: zaterdag, zomervakantie
Contributie: € 550,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk