De negen flats

Een eigentijdse klassieker uit eigen stad

De negen flats is een voorstelling gebaseerd op het leven van de mensen die wonen in de wijk Hordijkerveld in IJsselmonde, Rotterdam. De voorstelling geeft een inkijk in het bijzondere leven van een wijk waar honderden verhalen samenkomen. Bij een potje voetbal op de binnenplaats, in de trappenhuizen en de straten, op een scootmobiel, achter de deur van een flat.

De negen flats wordt de openingsvoorstelling van seizoen 20-21 onder leiding van theatermakers Gerbrand Bos, Ragnhild Rikkelman en Hendrik Leon. Een voorstelling waarin niet alleen jonge Hofpleiners spelen, maar ook jonge én oude buurtbewoners. Een uitzonderlijke mix van leeftijden, achtergronden, talenten en dromen maken dit verhaal tot een eigentijdse klassieker uit de stad. Een voorstelling waar meerdere maatschappelijke en culturele organisaties aan meewerken en waar we het publiek meenemen in een voorstelling met de allure van een eigentijdse opera in ons eigen Hofpleintheater.

 

Inschrijving

Meedoen aan deze voorstelling kan alleen als je hiervoor geselecteerd bent. De gratis selectieworkshop voor De negen flats vindt plaats op vrijdag 19 april tussen 10.00 en 17.00 uur. Let op: voor deze voorstellingen wordt voornamelijk op zaterdagen gerepeteerd. Omdat we werken met spelers uit de wijk Hordijkerveld repeteren we af en toe ook in IJsselmonde. *

Klik hier om je aan te melden voor de gratis selectieworkshop

Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Wanneer je geselecteerd bent voor deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook tijdens de zomervakantie 2020 beschikbaar bent voor repetities.

Deze familievoorstelling speelt ook schoolvoorstellingen onder schooltijd. Hiervoor moet je vrij vragen op school.

* Per selectieworkshop hanteren wij een maximum van 20 deelnemers, vol = vol.

 

Aanbod

In het kort

Periode: februari 2020 – november 2020
Locatie: Delfshaven + Rotterdam Noord + IJsselmonde
Repetities: zaterdag, zomervakantie
Contributie: € 550,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk