Dr. Proktor

Een waanzinnige kerst

Dr. Proktor is een krankzinnige professor. Nou ja, zo goed als. Eigenlijk is hij een oude uitvinder die wacht op zijn grote doorbraak. Samen met zijn buurmeisje Lise en haar merkwaardige vriendje Bulle komt hij telkens in de meest bizarre situaties terecht. Gelukkig komen zijn uitvindingen, de Teletijdtobbe en het magische Schetenpoeder, goed van pas. En ze hebben elkaar. Want zij weten dat als vrienden beloven dat ze elkaar nooit in de steek laten, één plus één veel meer is dan drie.

Regisseur Jaco van der Moolen maakt van Dr. Proktor een grappige, fantasievolle en bovenal een spectaculaire kerstvoorstelling voor het hele gezin.

Inschrijving

Deelnemen aan deze voorstelling kan alléén als je minimaal 12 jaar bent, op de middelbare school zit en nadat je hiervoor bent geselecteerd. De selectieworkshops zijn in het Hofpleintheater, Benthemplein 13, op:

Zaterdag 20 juni 10.00 – 12.00 uur
Zaterdag 20 juni 13.00 – 15.00 uur
Zaterdag 20 juni 15.30 – 17.30 uur
Maandag 22 juni 18.00 – 20.00 uur

Inschrijven voor de selectieworkshop kan via onderstaande buttons. De selectieworkshop gaat alleen door als de corona-maatregelen dit toelaten.

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Voor deze voorstelling moet je beschikbaar zijn in de herfst- en kerstvakantie. We spelen een aantal voorstellingen op doordeweekse dagen tijdens schooltijd. Hiervoor moet je vrij vragen op je eigen school.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Pas wanneer we écht zeker weten dat alles door kan gaan, sturen we een factuur.

Aanbod

In het kort

Periode: September 2020 – januari 2021
Locatie: Rotterdam Delfshaven + Rotterdam Noord
Repetities: Weekend
175 repetitie-uren, 19 voorstellingen
Contributie: € 550,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk