Er was eens…

Een eigenwijs theaterproject!

Het lijkt te gaan zoals het altijd gaat. Trek maar aan het touwtje. Niemand weet hoe ik heet. Ik pluk bloemen voor oma.
Spiegeltje, spiegeltje. Twaalf uur, ik moet weg. Wat heeft u een grote oren en wat heeft u een grote mond. Laat je haar zakken, dan klim ik naar boven. Oh nee! Ik ben mijn schoen verloren. Wil jij een appeltje?

Het lijkt te gaan zoals het altijd gaat, totdat er één klein foutje wordt gemaakt. En opeens gaat alles anders. Eigenwijze prinsessen. Reuzen die gekrompen zijn. En waar komen die pinguïns toch vandaan? Als het anders gaat dan dat het altijd ging, zou het dan nog lang en gelukkig aflopen?

Onder leiding van Silvia La-Vos en Renate de Jong werkt een groep kinderen van 7 t/m 12 jaar in elf weken tijd aan een heel erg eigenwijs theaterproject! De repetities vinden op donderdagmiddag plaats van 16.00-18.00 uur op onze locatie in Oud-Beijerland.

Inschrijving

Schrijf je nu in via onderstaande buttons:
Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

In het kort

Periode: september 2020 – december 2020
Locatie: Hoeksche Waard
Repetities: Donderdag
11 weken
Contributie: € 175,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk