Hallo, contact?

Een fysieke voorstelling over vriendschap!

In contact staan met elkaar. We kunnen moeilijk zonder. En dat terwijl contact maken niet altijd makkelijk is. Hoe vaak gaat het wel niet mis?

Sorryikbedoeldehetnietzoofmisschienbedoeldeikhetwelzohetisalleennietdebedoelingdatjedaarzoboosoverwerdenikvoelmetotaalnietgeziendoorjeenjebentechtnietdeenigewantdehelewereldzietmijniet hoortmijnietenbegrijptmijniet$%&$&##* wrrRAAAH!

Gelukkig gaat het ook vaak goed.

Ben van der Meij gaat een fysieke voorstelling maken over CONTACT en VRIENDSCHAP. Hoe sluiten jonge mensen in deze tijd hun vriendschappen? Wat is écht contact maken? Wat is in vertrouwen nemen? Wanneer ben je open naar de ander?

Proeflessen in september

Wil je weten of Hallo, contact? iets voor jou is? Doe dan mee aan de proefles op donderdag 3 september van 16.30 – 18.00 uur.
Locatie:
Hofpleintheater
Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam
Inschrijven voor de proefles kan via onderstaande buttons:

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Dit studioproject speelt tijdens het festival Rotterdams Pit dat plaatsvind in het Hofpleintheater van donderdag 22 t/m zondag 25 april 2021.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

Aanbod

In het kort

Periode: Oktober 2020 – april 2021
Locatie: Rotterdam Delfshaven
Repetities: Dinsdag
60 repetitie-uren, 2 voorstellingen
Contributie: € 399,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk