Hercules

Held uit de Griekse mythologie

Vroeger was men dol op alle verhalen over Hercules, de held uit de Griekse Mythologie.

Hij was zo sterk dat hij als baby in de wieg al twee slangen wurgde. Toen hij opgroeide stond Herakles bekend om zijn kracht en moed. In zijn leven heeft hij twaalf onmenselijk zware opdrachten uitgevoerd, liep hij als levend mens rond in de helse onderwereld en als beloning van dit alles werd hij uiteindelijk opgenomen door de goden.

Hercules wordt een fysieke voorstelling, gespeeld en gedanst door twaalf jongens tussen de 8 en 18 jaar. Onder leiding van choreograaf Malika Vermeij ga je dansen en onderzoeken wat ervoor nodig is om net zo sterk en onverschrokken te worden als Hercules. Maar dan wel van deze tijd. Met alle uitdagingen waar een jongen van nu mee wordt geconfronteerd.

 

Inschrijving

Voor deze voorstelling vindt gedeeltelijk een selectie plaats. Jongens in de leeftijd 8-12 jaar kunnen alleen deelnemen na selectie. De gratis selectieworkshop vindt plaats op woensdag 17 april tussen 16.00 en 19.30 uur of vrijdag 19 april tussen 10.00 en 17.00 uur.

Jongens die op de middelbare school zitten of een beroepsopleiding doen kunnen zich vanaf 1 mei je rechtstreeks inschrijven voor dit theaterproject via de website.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis selectieworkshop
Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Deze voorstelling speelt tijdens Rotterdams Pit. Er staan twee schoolvoorstellingen ingepland. Hiervoor moet je vrij vragen op school.

Wanneer je geselecteerd bent voor deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook tijdens de voorjaarsvakantie beschikbaar bent voor repetities.

* Per selectieworkshop hanteren wij een maximum van 20 deelnemers, vol = vol.

Aanbod

In het kort

Periode: september 2019 – maart 2020
Locatie: Rotterdam Noord
Repetities: zondag, voorjaarsvakantie
Contributie: € 395,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk