HO STOP HALT!

Een fysieke jeugdvoorstelling

Er moet een muur bewaakt. Een lijn getrokken. Waarom ook alweer precies, dat is al lang niet meer duidelijk. Maar dat het belangrijk is wel. Er zijn regels, omdat er regels zijn. Er wordt getuurd, op wacht gestaan en statig heen en weer gelopen. In het bewaken van ‘wat-ook-alweer’ raakt een team allerbelangrijkste wachters steeds meer de draad kwijt, en ook nog elkaar.

HO STOP HALT wordt een fysieke jeugdvoorstelling vrij naar de tekst Wachten en andere heldendaden van Freek Mariën vanuit een absurde, kinderlijke kijk op volwassenen en hun grenzen en gedoe. Over angst voor het onbekende, loskomen van oude ideeën en hoe vriendschappen daardoor veranderen. Onder regie van Kim van den Bemt.

Inschrijving

Deelnemen aan deze voorstelling kan nadat je hiervoor bent geselecteerd.
De selectieworkshop is op zaterdag 5 september van 11.30 – 13.00 uur.
Locatie:
Hofpleintheater
Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam

Inschrijven voor de selectieworkshop kan via onderstaande buttons:

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Meedoen aan deze voorstelling betekent dat je beschikbaar moet zijn in de herfst- en kerstvakantie. We spelen een aantal voorstellingen op doordeweekse dagen tijdens schooltijd. Hiervoor moet je vrij vragen op je eigen school.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

Aanbod

In het kort

Periode: september 2020 – februari 2021
Locatie: Rotterdam Noord
Repetities: Zaterdag
80 repetitie-uren, 9 voorstellingen
Contributie: € 480,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk