Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Zullen we samen kijken?

Ik zie ik zie wat jij niet ziet. Of zie jij het wel? Zullen we samen kijken? Kijken naar de wereld en kijken naar elkaar zijn de kern van deze voorstelling over kijken zonder te oordelen.

Spelers van 8 t/m 11 jaar maken onder leiding van theatermaker Maartje Wikkerink een multidisciplinaire voorstelling. We gaan op excursie naar galerie Herenplaats waar werk hangt van mensen met een verstandelijke beperking of psychische achtergrond. Met deze werken als inspiratie maken we een voorstelling met verbazingwekkende kostuums en veel felle kleuren.

 

Inschrijving

De selectieworkshop vindt plaats op donderdag 12 september
Deze voorstelling wordt gespeeld door kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar. Meedoen aan deze voorstelling kan alleen als je hiervoor geselecteerd bent. Voor deze voorstellingen volgen nog extra selectieworkshops* in september. Aanmelden hiervoor gaat via de onderstaande button:

Meld je aan voor de gratis selectieworkshop
Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Ik zie ik zie wat jij niet ziet speelt drie keer tijdens Theater van de Onbeperkte Fantasie, een festival in het Hofpleintheater waarin het werk van mensen met een beperking centraal staat.

* Per selectieworkshop hanteren wij een maximum van 20 deelnemers, vol = vol.

Aanbod

In het kort

Periode: september 2019 – februari 2020
Locatie: Delfshaven
Repetities: donderdag
Contributie: € 395,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk