Korte cursus

Korte theatercursus 7 weken

Heb jij zin om lekker theaterlessen te volgen, veel te spelen en nieuwe dingen uit te proberen? Geef je dan op voor de korte theatercursus.

Hoe maak je met je fantasie de wereld een stuk leuker en spannender? In de korte cursus theater ga je, 7 weken lang, samen met anderen de eindeloze mogelijkheden van theater ontdekken. Hoe fijn is het om even weg te zijn van de werkelijkheid, je te verplaatsen in een personage of je te mogen verliezen in een verhaal? Daarnaast ontwikkel je lef, spelplezier en zelfvertrouwen. Om jezelf te presenteren op de spelvloer en samen met anderen de mooiste avonturen te beleven. In dit programma ga je nieuwe uitdagingen aan, werk je aan je vaktechnische vaardigheden en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen als speler zonder dat je je richt op een rol of voorstelling. Alle cursussen zijn aangepast op de leeftijden. Doe je mee?

 

Inschrijven korte cursus mei/juni

Voor vragen over deze cursus neem je contact op met Eva of Robert: 010-2435055 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl. Inschrijven voor deze cursus kan via onderstaande button:
Schrijf je in! 

 

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van alle (nog) geldende richtlijnen. We sturen pas de factuur zodra we zeker weten dat we van start kunnen. Wanneer Hofplein gedurende het seizoen opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een starttarief van 15%.

In het kort

  • CURSUS MEI-JUL 2021
  • • alle leeftijden
  • • 7 weken, start 29 mei
  • • Rotterdam Delfshaven