Korte theatercursus 6-7 jaar 11 weken

Ontdekken en spelen

Plezier en avontuur staan voorop: hier bedenken en ontdekken de kinderen verhalen, spelen ze rollen en maken vrienden voor het leven.

Theater is voor veel kinderen een heerlijke uitlaatklep waarin zij zichzelf kunnen zijn en zich helemaal kunnen laten gaan. Door situaties na te spelen ontdekken kinderen spelenderwijs hoe ze zich in een ander kunnen verplaatsen, emoties herkennen en hoe op een fantasievolle wijze gebruik te maken van hun lijf en stem. Kinderen van 6 en 7 jaar spelen 13 weken lang een uur in de week samen met een ervaren theatercoach.

Presentatiedag 
Aan het einde van de cursus is er een bijzondere dag: de grote Presentatiedag. Op deze dag presenteer je samen met je groep iets van wat je ontdekt en gemaakt hebt, met familie en vrienden als publiek.

Locaties, data en tijden

Klik op de button voor alle leslocaties van Jeugdtheater Hofplein. Kies de locatie bij jou in de buurt voor meer info over data en tijden.

Leslocaties Jeugdtheater Hofplein 

Inschrijven

Let op: met deze korte cursus 11 weken stroom je in in de lange cursus. Je komt dus in een groep die in september gestart is.

Nieuwe deelnemer

Huidige deelnemer

Maatregelen

We hebben enorm veel zin samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

In het kort

6-7 jarigen

  • Alle locaties
  • Duur: 11 weken van 1 uur
  • Kosten: € 89,-
  • Start: januari 2021
  • Steun van Jeugdfonds Cultuur