Kroondragers

Jongeren krijgen een stem!

Het boek Koning van Katoren van Jan Terlouw is een van de grootste klassiekers uit de Nederlandse jeugdliteratuur. Ondanks dat het boek tientallen jaren geleden is geschreven, zijn de zeven opdrachten die de jonge Stach moet uitvoeren om koning te worden nog steeds relevant. Van het klimaatprobleem tot de marktwerking in de gezondheidszorg. Van de honger naar geld en macht tot het gebrek aan vertrouwen in onze democratie. Het zijn allemaal problemen waar wij ons nu, als samenleving, nog steeds mee geconfronteerd zien.

Gebaseerd op dit boek en met eigen opdrachten gaat Anne Heintz met haar spelers proberen de wereldproblematiek op te lossen. De jongeren krijgen een stem. Ze zijn rijk aan verbeelding en geven andere perspectieven op situaties die voor ons volwassenen soms uitzichtloos lijken. Laat de volwassenen van de jongeren leren!

Proefles

Weten of Kroondragers iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles via onderstaande button.

Aanmelden proefles

Inschrijving

De spelers repeteren iedere zaterdag, na 19 januari, 13 weken lang van 11.00 tot 15.30 uur.

Schrijf je nu in via onderstaande buttons. Bij nieuwe deelnemers wordt € 25,- inschrijfgeld in rekening gebracht.

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Dit studioproject speelt tijdens het festival Rotterdams Pit dat plaatsvindt in het Hofpleintheater van donderdag 22 t/m zondag 25 april 2021.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

In het kort

Periode: Januari 2021 – april 2021
Locatie: Barendrecht
Repetities: Zaterdag
60 repetitie-uren, 2 voorstellingen
Contributie: € 399,00
Inschrijfgeld € 25,- (alleen voor nieuwe deelnemers)
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk