Lange theatercursus 12+

Verdiepingsprogramma 12+

Wil je wel graag spelen maar niet meedoen aan een voorstelling?

Kies dan voor ons 12+ verdiepingsprogramma. Met verschillende ervaren theatermakers ga je 25 weken 2 uur per week aan de slag.  Spelen (improvisatie of met tekst), schrijven, fysiek theater, dramaturgie en theatergeschiedenis, het komt allemaal aan bod. Zo ontdek je hoe groot de wereld van het theater eigenlijk is. In dit programma ga je nieuwe uitdagingen aan en werk je aan je vaktechnische vaardigheden. Zo verbreed je je theatrale horizon en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen als speler zonder dat je je richt op een rol of voorstelling.

Je werkt niet naar een voorstelling toe, wel is er aan het eind van het seizoen een toonmoment voor publiek.

Hofpleinpas

Omdat we theater kijken net zo belangrijk vinden als theater spelen, krijg je jouw persoonlijke Hofpleinpas waarmee je altijd korting krijgt op onze voorstellingen + een vrijkaart waarmee je 1x geheel gratis naar een Hofplein voorstelling kan! Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om drie kaarten met korting aan te schaffen voor je ouders/verzorgers, familie of vrienden à € 8,00 per stuk.

Locaties, data en tijden

Rotterdam Delfshaven woensdag: 17.30 – 19.30
Rotterdam Delfshaven zondag: 13.30 – 15.30

Klik op de button voor alle leslocaties van Jeugdtheater Hofplein. Kies de locatie bij jou in de buurt voor meer info over data en tijden.

Leslocaties Jeugdtheater Hofplein 

Inschrijven

Schrijf je nu in via de onderstaande buttons. Bij nieuwe deelnemers wordt € 25,- inschrijfgeld in rekening gebracht.
Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Pas wanneer we écht zeker weten dat alles door kan gaan, sturen we een factuur.

In het kort

12 jaar en ouder

  • Rotterdam Delfshaven
  • Duur: 25 weken van 2 uur
  • Kosten: €311,00-
  • Inschrijfgeld € 25,- (alleen voor nieuwe deelnemers)

  • Start: september 2020
  • Steun van Jeugdfonds Cultuur