Lange theatercursus 6-7 jaar

Ontdekken en spelen

Plezier en avontuur staan voorop: hier bedenken en ontdekken de kinderen verhalen, spelen ze rollen en maken vrienden voor het leven.

Theater is voor veel kinderen een heerlijke uitlaatklep waarin zij zichzelf kunnen zijn en zich helemaal kunnen laten gaan. Door situaties na te spelen ontdekken kinderen spelenderwijs hoe ze zich in een ander kunnen verplaatsen, emoties herkennen en hoe op een fantasievolle wijze gebruik te maken van hun lijf en stem. Kinderen van 6 en 7 jaar spelen 23 weken lang een uur in de week samen met een ervaren theatercoach.

Bijzondere dagen
Gedurende het jaar zijn er ook nog een paar bijzondere dagen: de Kijkdag waarin we vlak voor de kerstvakantie de eerste helft van het seizoen afsluiten en tot slot de grote Presentatiedag in het Hofpleintheater of Theater het Kruispunt.

Hofpleinpas
Omdat we theater kijken net zo belangrijk vinden als theater spelen, krijg je jouw persoonlijke Hofpleinpas waarmee je altijd korting krijgt op onze voorstellingen + een vrijkaart waarmee je 1x geheel gratis naar een Hofplein voorstelling kan! Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om drie kaarten met korting aan te schaffen voor je ouders/verzorgers, familie of vrienden á € 8,00 per stuk.

 

Locaties, data en tijden

Klik op de button voor alle leslocaties van Jeugdtheater Hofplein. Kies de locatie bij jou in de buurt voor meer info over data en tijden.

Leslocaties Jeugdtheater Hofplein 

Inschrijven

Schrijf je nu in via de onderstaande buttons. Bij nieuwe deelnemers wordt € 25,- inschrijfgeld in rekening gebracht.
Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

In het kort

6-7 jarigen

  • Alle locaties
  • Duur: 23 weken van 1 uur
  • Kosten: € 171,-,
  • Inschrijfgeld: € 25,- (alleen voor nieuwe deelnemers)
  • Start: september 2020
  • Steun van Jeugdfonds Cultuur