Lange theatercursus 6-7 jaar

Ontdekken en spelen

Plezier en avontuur staan voorop: hier bedenken en ontdekken de kinderen verhalen, spelen ze rollen en maken vrienden voor het leven.

Theater is voor veel kinderen een heerlijke uitlaatklep waarin zij zichzelf kunnen zijn en zich helemaal kunnen laten gaan. Door situaties na te spelen ontdekken kinderen spelenderwijs hoe ze zich in een ander kunnen verplaatsen, emoties herkennen en hoe op een fantasievolle wijze gebruik te maken van hun lijf en stem. Kinderen van 6 en 7 jaar spelen 23 weken lang een uur in de week samen met een ervaren theatercoach.

Bijzondere dagen
Gedurende het jaar zijn er ook nog een paar bijzondere dagen: de Kijkdag waarin we vlak voor de kerstvakantie de eerste helft van het seizoen afsluiten en tot slot de grote Presentatiedag in het Hofpleintheater of Theater het Kruispunt.

Hofpleinpas
Omdat we theater kijken net zo belangrijk vinden als theater spelen, krijg je jouw persoonlijke Hofpleinpas waarmee je altijd korting krijgt op onze voorstellingen + een vrijkaart waarmee je 1x geheel gratis naar een Hofplein voorstelling kan! Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om drie kaarten met korting aan te schaffen voor je ouders/verzorgers, familie of vrienden á € 8,00 per stuk.

 

Locaties, data en tijden

De data en tijden voor de verschillende locaties zijn nog niet bekend. Deze cursus start in september 2021. Vanaf 1 mei 2021 kun je je inschrijven.

In het kort

6-7 jarigen

  • Alle locaties
  • Duur: 23 weken van 1 uur
  • Kosten: € 171,-,
  • Inschrijfgeld: € 25,- (alleen voor nieuwe deelnemers)
  • Start: september 2020
  • Steun van Jeugdfonds Cultuur