Lange theatercursus 6-7 jaar

Ontdekken en spelen

Plezier en avontuur staan voorop: hier bedenken en ontdekken de kinderen verhalen, spelen ze rollen en maken vrienden voor het leven.

Theater is voor veel kinderen een heerlijke uitlaatklep waarin zij zichzelf kunnen zijn en zich helemaal kunnen laten gaan. Door situaties na te spelen ontdekken kinderen spelenderwijs hoe ze zich in een ander kunnen verplaatsen, emoties herkennen en hoe op een fantasievolle wijze gebruik te maken van hun lijf en stem. Kinderen van 6 en 7 jaar spelen 25 weken lang een uur in de week samen met een ervaren theatercoach.

Bijzondere dagen

Gedurende het jaar zijn er ook nog een paar bijzondere dagen: de Vriendendag, waarin je iemand mee mag nemen, de Kijkdag waarin we vlak voor de kerstvakantie de eerste helft van het seizoen afsluiten en tot slot de grote Presentatiedag in het Hofpleintheater, Theater het Kruispunt of Theater Twee Hondjes.

Hofpleinpas

Omdat we theater kijken net zo belangrijk vinden als theater spelen, krijg je jouw persoonlijke Hofpleinpas waarmee je altijd korting krijgt op onze voorstellingen + een vrijkaart waarmee je 1x geheel gratis naar een Hofplein voorstelling kan! Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om drie kaarten met korting aan te schaffen voor je ouders/verzorgers, familie of vrienden á € 8,00 per stuk.

Inschrijven

Inschrijven voor de lange cursus van 25 weken is op dit moment niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte worden gehouden van proeflessen en de start van de inschrijving voor seizoen 2020/2021 vul dan je gegevens in via het interesseformulier.
Interesseformulier
Na de meivakantie bezig blijven met theater? Schrijf je dan via onderstaande button in voor de korte cursus.
Korte cursus

Aanbod

  •   
  •  
  •   start seizoen 20-21

In het kort


CURSUS 2020-2021

6-7 jaar

  • Inschrijven voor de lange cursus in het nieuwe theaterseizoen kan vanaf 1 mei 2020.