Loop naar de maan

Spannend, ontroerend en grappig!

Doordat de maan altijd dezelfde baan draait rond de aarde, zien we maar één kant van de maan en geeft zij zich verder niet bloot.

Loop naar de maan! gaat over acceptatie en vriendschap en hoeveel dat voor jou betekent. Draai je mee en doe je anders of durf je stil te staan en te accepteren wie je bent? De spanning loopt op doordat kinderen kiezen om steeds meer in de schaduw te staan van een nepvriendschap. Wie durft een onbekend stukje van zichzelf prijs te geven en voor altijd in het licht te staan?

Peter Speijer gaat samen met een groep kinderen een spannende, ontroerende en grappige voorstelling maken over vooroordelen en jezelf zijn. En over de maan die toch wel aan de hemel blijft staan…of niet?

Inschrijving

Aan dit studioproject kunnen maximaal 15 kinderen van 9 tot en met 12 jaar meedoen. Deelnemen kan nadat je hiervoor bent geselecteerd.
De selectieworkshop is op woensdag 2 september van 16.30 – 18.00 uur.
Locatie:
Hofpleintheater
Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam
Inschrijven voor de selectieworkshop kan via onderstaande buttons:

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Pas wanneer we écht zeker weten dat alles door kan gaan, sturen we een factuur.

Aanbod

In het kort

Periode: september 2020 – maart 2021
Locatie: Rotterdam Noord
Repetities: Maandag
45 repetitie-uren, 1 voorstelling
Contributie: € 311,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk