Moet je horen!

Onderzoek ‘luisteren’!

Hee…psst, hoor je dat?
Daar klinkt het ritme van de stad.
Welke toon heeft de morgen en welke de nacht?
Wat mooi dat je dat geluid hebt bedacht.
Hee.. psst , wat is het dat sist?
Ik hoor iets dat ik nog niet wist.
Luister je mee naar de verhalen om je heen?
Want een verhaal heeft toch zeker iedereen.

Jonge theatermakers onderzoeken luisteren. Kun je luisteren zonder te oordelen? En hoe doe je dat dan? Hoe vertel je jouw verhaal? En wat leer je als je luistert naar dat van iemand anders? Onder leiding van theatermaker Maartje Wikkerink doen de spelers tot december een theatraal onderzoek. Ze praten, filosoferen, doen theatrale spellen en maken scènes. Op basis van die onderzoeksperiode is het vanaf januari repeteren geblazen om Moet je horen op de planken te krijgen.

Inschrijving

Meedoen aan deze voorstelling kan alleen als je hiervoor bent geselecteerd. De selectieworkshops zijn op zaterdag 4 juli van 13.00-14.30 uur en 15.00-16.30 uur.
Locatie:
De Theaterschool
Pieter de Hoochweg 222
3024 BJ Rotterdam

Inschrijven voor de selectieworkshop kan via onderstaande buttons.De selectieworkshop gaat alleen door als de corona-maatregelen dit toelaten.

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Meedoen aan deze voorstelling betekent dat je beschikbaar moet zijn in de herfst- en voorjaarsvakantie en op Goede Vrijdag. We spelen een aantal voorstellingen op doordeweekse dagen tijdens schooltijd. Hiervoor moet je vrij vragen op je eigen school.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Pas wanneer we écht zeker weten dat alles door kan gaan, sturen we een factuur.

Aanbod

In het kort

Periode: September 2020 – April 2021
Locatie: Rotterdam Delfshaven
Repetities: Donderdag
80 repetitie-uren, 6 voorstellingen
Contributie: € 480,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk