Mogen al je dromen uitkomen

Wat als alles mogelijk zou zijn?

Jij wordt morgen de koning(in) van het land. Wat is het eerste dat je zou veranderen? Zou je iedereen voorzien van gratis snoep? Of mag jij elke dag beslissen wat je ‘s avonds eet? En op tijd naar bed, zou dat nog bestaan?

Een voorstelling over het creëren van een wereld waarin alles mogelijk is. Maar als alles mogelijk is, waar droom je dan nog van?

Onder leiding van Relinde Burgerhoudt werkt een groep kinderen in 10 weken tijd aan een korte voorstelling die half december te zien is. De repetities vinden op donderdagmiddag plaats van 16.00-18.00 uur op onze locatie in Capelle aan den IJssel.

Inschrijven

Schrijf je nu in via de onderstaande buttons:

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

Aanbod

In het kort

Periode: september 2020 – december 2020
Locatie: Capelle a/d IJssel
Repetities: Donderdag
11 weken.
Contributie: € 175,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk