NIETS

Wat is écht van waarde?

NIETS begint als een onschuldig verhaal over een groep jonge tieners op zoek naar betekenis, maar krijgt steeds meer het gevoel van een spannende thriller. De kinderen raken verstrikt in een levensgevaarlijk spel met fatale gevolgen. NIETS gaat over de angst voor een zinloos leven en over de onmogelijke opgave om te bewijzen dat het leven wel degelijk zin heeft.

Gregory Caers en Sacha van der Mast maken NIETS geïnspireerd op het gelijknamige boek van Janne Teller. Wat is ons meest dierbare bezit? Hechten we allemaal belang aan hetzelfde? En hoe bewijs je de betekenis van liefde, een warme herinnering of een droom?

Inschrijving

Deelnemen aan deze voorstelling kan nadat je hiervoor bent geselecteerd. De selectieworkshops vinden plaats op zaterdag 4 juli van 10.00-12.00 uur en 13.00-15.00 uur.
Locatie:
De Theaterschool
Pieter de Hoochweg 222
3024 BJ Rotterdam

Inschrijven voor de selectieworkshop kan via onderstaande buttons.
Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Meedoen aan deze voorstelling betekent dat je beschikbaar moet zijn in de kerst- en voorjaarsvakantie. We spelen een aantal voorstellingen op doordeweekse dagen tijdens schooltijd. Hiervoor moet je vrij vragen op je eigen school.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

 

Aanbod

In het kort

Periode: december 2020 – april 2021
Locatie: Rotterdam Noord
Repetities: Vrijdag & zaterdag
140 repetitie-uren, 14 voorstellingen
Contributie: € 480,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk