Roekoe

Een dynamisch Urban Dance-stuk

“Als vogels naar het Zuiden vliegen, waar spreken ze dan af?” 

Gefascineerd door vogels en duiven in het bijzonder gaat Yanira Gefferie met 13 gedreven jongeren een dynamisch dans-theaterstuk maken vanuit Urban Dance. Urban Dance is allang niet meer alleen van de straat en vindt steeds meer een plek in verschillende theaters. Yanira werkt altijd vanuit een verhaal, vanuit sociaal (on)gewenst gedrag én vanuit humor.

Naast het creëren vanuit ieders eigen bewegingstaal en uitwisselen van ideeën zal het proces zich ook focussen op het vinden van een goed balans tussen fysiek-theater, tekst en Urban dance.

Vlieg jij ook overal achteraan of maak jij je eigen keuzes?

Inschrijving

Schrijf je nu in via de onderstaande buttons:
Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Dit studioproject speelt tijdens het festival Rotterdams Pit dat plaatsvind in het Hofpleintheater van donderdag 22 t/m zondag 25 april 2021.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

Aanbod

In het kort

Periode: Oktober 2020 – April 2021
Locatie: Rotterdam Delfshaven
Repetities: zaterdag
Contributie: € 399
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk