Droom

De droom is de voorstelling en de voorstelling is de droom.

Ik, theatermaker Lisa de Kwant, ben iemand die eigenlijk nooit mijn dromen onthoudt, behalve als het nachtmerries zijn. Ik ben daarom supernieuwsgierig naar hoe dat werkt in je hoofd. Hoe komt het eigenlijk dat we dromen? Want ja, een droom is een waas van beelden, gedachtes, emoties en gevoelens die zich ineens in je hoofd bevinden terwijl je slaapt. Maar wat dromen precies zijn en waar ze voor dienen is grotendeels onbekend.

In onze voorstelling DROOM werken we vanuit onze eigen dromen en/of nachtmerries. Wat herinneren we ons nog, kunnen we daar een tekst over schrijven en kunnen we ze terug halen naar de realiteit door ze zelf te spelen? Hoe ver staan onze dromen eigenlijk van de realiteit af? En hebben onze dromen betekenis?

Het is aan ons of de voorstelling er een wordt waarbij iedereen wil blijven dromen of juist heel snel uit wakker wil worden.

Slaap lekker!

 

Inschrijven

Schrijf je nu in via de onderstaande buttons:
Huidige deelnemer
Nieuwe deelnemer
Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Deze voorstelling speelt tijdens Rotterdams Pit.

Wanneer je ingeschreven bent voor deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie beschikbaar bent voor repetities in het Hofpleintheater in Rotterdam.

 

Aanbod

In het kort

Periode: november 2019 – maart 2020
Locatie: Hillegersberg & Rotterdam Noord
Repetities: maandag, kerst- en voorjaarsvakantie
Contributie: € 395,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk