Sint Sing Along

Op de klassieke toer

Sinterklaas wordt weer een jaartje ouder, maar voelt zich nooit te oud om aan tafel een gezellig bordspel te spelen of met mooi weer lekker naar buiten te gaan om verstoppertje te spelen. Spelletjes houden hem jong. Geloof je het niet? Het is echt waar! Laat je verwonderen over spelletjes van vroeger, die we een beetje zijn vergeten en neem je hele familie mee naar de Sint Sing Along 2020! Natuurlijk weer met live muziek van het Rotterdams Philharmonisch Orkest; verwacht deze keer heerlijke gouwe ouwe hits en Sinterklaas-klassiekers!

Inschrijving

De kinderen repeteren vanaf zaterdag 3 oktober, 8 weken lang van 09.30 tot 14.00 uur.
Voor deze voorstelling zoeken we kinderen en jongeren vanaf 9 jaar die heel erg goed kunnen zingen.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze voorstelling, vul dan dit interesseformulier in en we nemen contact met je op.

Interesseformulier

Klik hier voor de planning

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

 

In het kort

Periode: oktober 2020 – november 2020
Locatie: Rotterdam Noord en Rotterdam Delfshaven
Repetities: zondag
25 repetitie-uren, 6 voorstellingen
Contributie: € 181,-
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk