Theaterkamp

 

Aanmelden voor Theaterkamp 2020 is niet meer mogelijk. Heb je geen plek kunnen bemachtigen? Volgend jaar gaan we weer op Theaterkamp!

 

DE LEUKSTE ZOMERVAKANTIE OOIT!

Voor alle kinderen van 9 t/m 12 jaar organiseren we in de zomervakantie van maandag 20 t/m donderdag 23 juli het Theaterkamp.

Je maakt veel plezier, leert de fijne kneepjes van het theater maken en je maakt nieuwe vrienden! Verblijf vier dagen lang in een fantastisch mooi kamphuis in de bosrijke omgeving van Oosterhout in Noord-Brabant. Samen met verschillende theatermakers ga je daar aan de slag met workshops spel, zang, dans, decor en kostuum.

Iedere ochtend word je wakker gemaakt door onze eigen theaterkamp wekservice en begin je de dag met een stevige work-out! Na het ontbijt ga je aan de slag met een van de workshops of werk je met een groepje aan de eindvoorstelling. We sluiten de dag af met een Theaterkamp Got Talent, een spannend bosspel of met verhalen rond het kampvuur. Natuurlijk is er ook ruimte voor een potje voetbal, een nachtelijke speurtocht of even hangen in de woonkamer met een goed boek. Het Theaterkamp is voor iedereen, dus ook voor niet-Hofplein leerlingen. Je beste vriend of vriendin kan dus ook gezellig mee!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Kosten: € 350,- (inclusief busvervoer op maandag 20 juli, drie overnachtingen en alle maaltijden)
Op donderdag 23 juli zijn alle ouders uitgenodigd om de voorstelling te bezoeken, wordt er met z’n allen nog wat gedronken en gaat iedereen met eigen vervoer weer naar huis.

 

 

Aanbod

In het kort

  • theaterkamp
  • 20 t/m 23 juli 2020
  • 9 t/m 12 jaar
  • € 350,- per persoon