Verdwaald in Bosch

Eigentijds mysterie

‘Verdwaald in Bosch’ is een fantasierijke beeldende voorstelling met vooral veel kostuums. De scenes uit ‘Verdwaald in Bosch’ zijn grote zoekplaatjes waar je naar kunt blijven kijken met mensen die veranderen tot wezentjes in vreemde houdingen die zo uit een schilderij van de 15e eeuwse kunstschilder Jeroen Bosch kunnen komen. De wezentjes lijken de weg kwijt te zijn. Als je niet meer weet waar je bent, hoe vind je dan de weg terug naar huis? Een voorstelling over je klein voelen in een grote wereld.

Ben jij een speler die overloopt van fantasie, houdt van werken met absurde kostuums en zin heeft om eens helemaal in die symbolische schilderijen te duiken? Dan ben jij uitermate geschikt om samen met theatermaker Gerbrand Bos een beeldende voorstelling te maken, losjes geïnspireerd op de schilderijen van Jeroen Bosch maar vooral gebaseerd op jou en jouw kijk op onze raadselachtige wereld van nu.

Op maandag 28 oktober organiseert Gerbrand een gratis proefles in het Hofpleintheater van 17.00 – 18.00 uur. Opgeven voor de proefles kan door een mail te sturen naar kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl

 
Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je je rechtstreeks inschrijven voor deze voorstelling.
Ben je 10 of 11 jaar? Kom dan naar de proefles. Er is plaats voor een paar kinderen van deze leeftijd.

Inschrijven

Schrijf je nu in via de onderstaande buttons:
Huidige deelnemer
Nieuwe deelnemer
Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Deze voorstelling gaat in première tijdens Rotterdams Pit.

Verdwaald in Bosch speelt 4 schoolvoorstellingen in Theater het Kruispunt, Barendrecht.

Wanneer je ingeschreven bent voor deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook tijdens de voorjaarsvakantie beschikbaar bent voor repetities.

Aanbod

In het kort

Periode: november 2019 – juni 2020
Locatie: Rotterdam Noord
Repetities: zaterdag, voorjaarsvakantie
Contributie: € 475,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk