Verdwaald in Bosch

Eigentijds mysterie

Paradijselijke eenhoorns, vissen op wielen en padden met vleugels. Griezelige griezels, krakende kaken en sissende slissers. Meer dan 500 jaar geleden schilderde Jeroen Bosch ze allemaal. Op het eerste gezicht lijken het vreemde fantasiewezens, maar elk figuurtje heeft zijn eigen betekenis. Hoe langer je kijkt hoe meer je ziet. Het lijkt dan haast alsof de figuren gaan leven. Maar wat gebeurt er als je per ongeluk in zo’n schilderij verdwaald? En de duizelingwekkende figuren van toen belanden in het hier en nu? Lallende lachers, schitterende engelen en fladderende vleermuizen. Verdwaal mee in de wonderlijke wereld van Jeroen Bosch!

Ben jij een speler die overloopt van fantasie, houdt van werken met absurde kostuums en zin heeft om eens helemaal in die symbolische schilderijen te duiken? Dan ben jij uitermate geschikt om samen met theatermaker Gerbrand Bos een beeldende voorstelling te maken, losjes geïnspireerd op de schilderijen van Jeroen Bosch maar vooral gebaseerd op jou en jouw kijk op onze raadselachtige wereld van nu.

Op maandag 28 oktober organiseert Gerbrand een gratis proefles in het Hofpleintheater van 17.00 – 18.00 uur. Opgeven voor de proefles kan door een mail te sturen naar kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl

Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je je rechtstreeks inschrijven voor deze voorstelling.
Ben je 10 of 11 jaar? Kom dan naar de proefles. Er is plaats voor een paar kinderen van deze leeftijd.

Inschrijven

Schrijf je nu in via de onderstaande buttons:
Huidige deelnemer
Nieuwe deelnemer
Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Deze voorstelling gaat in première tijdens Rotterdams Pit.

Verdwaald in Bosch speelt 4 schoolvoorstellingen in Theater het Kruispunt, Barendrecht.

Wanneer je ingeschreven bent voor deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook tijdens de voorjaarsvakantie beschikbaar bent voor repetities.

Aanbod

In het kort

Periode: november 2019 – juni 2020
Locatie: Rotterdam Noord
Repetities: zaterdag, voorjaarsvakantie
Contributie: € 475,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk