Voorjaarsontwaken

Eerlijkheid, kwetsbaarheid en muziek

Theatermakers Flore Koopen en Rik van der Loos wagen zich aan een eigentijdse en bruisende muzikale bewerking van de klassieker Voorjaarsontwaken. Voorjaarsontwaken gaat over de verwarrende gevoelens van een groep scholieren die de grote thema’s van het volwassen worden ontdekken. Eenzaamheid, seksualiteit en de dood.

Voorjaarsontwaken wordt een theatervoorstelling vol opbloeiende passie en bijbehorende levensvragen. Over vriendschap, gierende hormonen en ouder willen zijn. En met muziek. Want wat gaat direct over het hart en is eerlijker en kwetsbaarder dan praten? Muziek! Er wordt een eigen twist gegeven aan de originele Broadway muziek van de musical “Spring Awakening”. Let’s go all the way; van close harmony tot a capella, van meerstemmig tot solo.

Proefles

Wil je weten of Voorjaarsontwaken iets voor jou is? Doe dan mee aan de proefles! Op zondag 28 juni vind er een proefles plaats.

Locatie: Pieter de Hoochweg 222 (studio 1.10)
Groep 1 – 09.30 tot 11.00 uur
Groep 2 – 11.30 tot 13.00 uur

Inschrijven voor de proefles kan via onderstaande buttons:

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Inschrijving

Inschrijving voor dit studioproject kan vanaf 1 juli.

Klik hier voor de planning

Bijzonderheden

Dit studioproject speelt tijdens het festival Rotterdams Pit dat plaatsvind in het Hofpleintheater van donderdag 22 t/m zondag 25 april 2021.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Pas wanneer we écht zeker weten dat alles door kan gaan, sturen we een factuur.

Aanbod

In het kort

Periode: November 2020 – april 2021
Locatie: Lansingerland
Repetities: Woensdag
60 repetitie-uren, 2 voorstellingen
Contributie: € 399,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk