Voorjaarsontwaken

Eerlijkheid, kwetsbaarheid en muziek

Theatermakers Flore Koopen en Rik van der Loos wagen zich aan een eigentijdse en bruisende muzikale bewerking van de klassieker Voorjaarsontwaken. Voorjaarsontwaken gaat over de verwarrende gevoelens van een groep scholieren die de grote thema’s van het volwassen worden ontdekken. Eenzaamheid, seksualiteit en de dood.

Voorjaarsontwaken wordt een theatervoorstelling vol opbloeiende passie en bijbehorende levensvragen. Over vriendschap, gierende hormonen en ouder willen zijn. En met muziek. Want wat gaat direct over het hart en is eerlijker en kwetsbaarder dan praten? Muziek! Er wordt een eigen twist gegeven aan de originele Broadway muziek van de musical “Spring Awakening”. Let’s go all the way; van close harmony tot a capella, van meerstemmig tot solo.

Inschrijving

Instromen kan nog!

De spelers zijn in november gestart met repeteren op woensdag van 17.00 tot 20.15 uur. Op dit moment liggen de repetities stil tot de maatregelen het weer toelaten. Ook nu kun je nog instromen! Schrijf je in via onderstaande buttons en zodra we weer verder gaan, sluit jij je aan bij de groep.

De contributie en het eenmalige inschrijfgeld worden pas in rekening gebracht bij de start van jouw deelname.

Nieuwe deelnemer
Huidige deelnemer

Klik hier voor de planning

Let op: deze planning wordt gewijzigd. De gemiste repetities en speeldata schuiven door richting mei. De nieuwe planning verschijnt, zodra we de repetities hervatten.

Bijzonderheden

Dit studioproject speelt tijdens het festival Rotterdams Pit dat plaatsvind in het Hofpleintheater van donderdag 22 t/m zondag 25 april 2021.

Maatregelen

We hebben enorm veel zin om komend seizoen weer samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%.

In het kort

Periode: November 2020 – april 2021
Locatie: Lansingerland
Repetities: Woensdag
60 repetitie-uren, 2 voorstellingen
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Contributie: € 399,00
Inschrijfgeld € 25,- (alleen voor nieuwe deelnemers)
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk