Wonderland

Magische kerstvoorstelling

Stap met Alex binnen in een magische fantasiewereld. In je dromen is alles wat je maar kunt bedenken mogelijk. Wonderland is een spel met de realiteit. Een ode aan het ongewone. Mensen en wezens gedragen zich er absurd, maar misschien is vreemd wel het nieuwe gewoon?

Onder leiding van theatermakers Lard Adrian en Valentina Toth volgen we Alex, een meisje dat zichzelf plotseling Wonderland in schiet. Worden haar dromen werkelijkheid? Het lijkt erop. Worden haar angsten werkelijkheid? Wie weet!

Ze raakt verstrikt in een wonderlijk web van grappige situaties, raadselssprekende rupsen, een grijnzende uit elkaar vallende kat, dansende beren, een donkere onderwereld, een boze koningin en we zijn getuige van een knaller van een bruiloftsfeest! Alles en iedereen wordt muzikaal bij de hand genomen door een gigantisch koor. Zij vergezellen Alex zingend door Wonderland.

Wat is Alex’ rol in dit geheel? Zal ze in dit wonderland verstrikt raken of zal ze zich eruit kunnen bevrijden? Wonderland is een voorstelling voor jong en oud voor iedereen die zich over de magie van het leven durft te blijven verbazen. En waarin we iedereen laten genieten van grootse muziek en theatrale personages in de altijd magische kerstperiode.

Inschrijving

Deelnemen aan deze voorstelling kan alléén als je minimaal 12 jaar bent en op de middelbare school zit en nadat je voor de voorstelling bent geselecteerd. Inschrijving voor deze voorstelling is niet meer mogelijk. Via de selectieworkshop op dinsdag 16 of woensdag 17 april  zijn voldoende spelers geselecteerd..

Klik hier voor de productieplanning

 

Bijzonderheden

Wanneer je geselecteerd bent voor deze voorstelling, is het belangrijk dat je ook tijdens de zomer- en herfstvakantie beschikbaar bent voor repetities.

Deze familievoorstelling speelt ook schoolvoorstellingen onder schooltijd. Hiervoor moet je vrij vragen op school.

 

Aanbod

In het kort

Periode: augustus 2019 – januari 2019
Locatie: Delfshaven + Rotterdam Noord
Repetities: weekend, zomer- herfstvakantie
Contributie: € 550,00
Korting met Rotterdampas

  • Steun van Jeugdfonds Cultuur
  • In termijnen betalen mogelijk