Aladdin van het Afrikaanderplein

Durven zijn wie je bent

Op het bruisende Afrikaanderplein in Rotterdam helpt Aladdin zijn moeder met haar marktkraam. Hier is hij thuis. Tussen de kraampjes met groenten en kruiden gebeurt altijd wel wat! Op een dag besluit de moeder van Aladdin om ook op het Noordplein te gaan staan. Tussen de peperdure havermelk-cappuccino’s, roombotercroissants en biologische superbessen voelt Aladdin zich niet echt op zijn gemak. Hij durft niemand te vertellen dat hij eigenlijk op het Afrikaanderplein woont. Vooral niet aan Jasmijn, de dochter van de ‘Groentejuwelier’. Om indruk te maken doet Aladdin zich anders voor dan hij werkelijk is… Kan hij dat volhouden?Aladdin van het Afrikaanderplein

loading...

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar Aladdin van het Afrikaanderplein.

Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

Cast & crew

Cast

Layla Benjamin, Begüm Ciftci, Sterre de Bruijn, Eva Daal, Megan van Doorne, June Elshot, Carmen Hoogvorst, Aicha Jalloh, Emir Kan, Zarah Faye Keizerwaard, Britt de Kimpe, Jero Konu, Piet Koole, Gini Kooyman, Milou Kortland, Dilara Lima Rodrigues, Austin Lionaar, Roos de Moor, Thijs Nieuwenhuis, Aimee van Oostroom, Vera Poorthuis, Justin Radjpalsingh, Nova Ramos, Janneke Rijsdijk, Senna Rijsdijk, Inoa dos Santos, Kick, Schrammeijer, Yva Spilt, Sadee Udenhout, Jasmijn van Ulden, Lisa Verloo, Ilana Volwerk, Jeroen de Waard, Linde van der Wout en Oumaima Yahiaoui.

 

Crew

Anne Vera Langenberg [Regie]

Rik van der Loos [Regie en zang]

Enno Lobo [Productieleider]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Grote zaal Familievoorstelling    Leeftijd: 8+