De blote kleren van de keizer

Tevreden zijn met wat je hebt

De keizer is niet populair. De juice channels en de paparazzi komen met de sappigste roddels en de gênantste foto’s. Daar moet verandering in komen, vindt zijn moeder. Ze wil een groot feest voor zijn 18e verjaardag en met behulp van lifeplanners, stylisten en fotografen wil de bemoeierige moeder de keizer omtoveren tot de meest gelikete social media keizer.

Maar wie moet dat betalen? Het volk. Als er vervolgens een landelijke oproep komt om het beste mode ontwerp te maken voor de keizer zijn 18e verjaardag, verschijnt er uit wraak een groep weeskinderen als anonieme modeontwerpers met een heel bijzonder voorstel. Durft de keizer te verschijnen in het exclusieve, maar onzichtbare ontwerp van deze designers?

 

  Theater voor een tientje!

  In een tijd waarin alles duurder wordt en steeds meer kinderen, jongeren en gezinnen niet meer kunnen meedoen aan de leuke dingen die het leven mooier maken, start Jeugdtheater Hofplein Theater voor een tientje.

  Alle kaarten voor de kerstvoorstelling De blote kleren van de keizer kosten daarom voor zowel kinderen als voor volwassenen maar € 10,-. Ook voor Hofplein is het een financieel lastige tijd. Toch vinden we het nog steeds het allerbelangrijkste én allerleukste om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en gezinnen met elkaar de magie van theater te laten beleven.

  Met deze prijsverlaging willen we het ons publiek iets makkelijker maken om tijdens de winter de warmte buitenshuis op te zoeken. Juist in deze donkere wintermaanden gaat er niets boven je samen laten meevoeren in de verhalen en verbeelding op toneel… in een warm Hofpleintheater, zodat je thuis ook nog eens de verwarming uit kan laten! De kaartprijzen op voordeelvrijdagen en met de Hofplein leerlingenpas liggen al onder de € 10,- en die blijven tijdens deze actie gewoon geldig.De blote kleren van de keizer

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar De blote kleren van de keizer.

Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

Cast & crew

Cast

Fenne de Baan, Bastiaan Bielfeldt, Isis Bogaard, Simon Bonnewits, Billie de Booij, Manoa Boudine, Sanne den Braber, Ninabelle ten Brinke Kattenberg, Coco Doorn, Ruben Eekhout, Bente Geenen, Amber Goedknegt, Teun van Gorkom, Guus Groenenboom, Sofie Hölscher, Xavi Jansen, Azda Kilinc, Puck Leliveld, Max van Limburgh, Hugo van der Meulen, Annabel Muijser, Julius Nascimento, Sofia Nebbeling, Wouter Oostdijk, Lisa Oostdijk, Jarik Paans, Stijn Padberg, Nicky Pols, Quinten Rothengatter, Esmeralda Schenk, Manoah Smit, Megan Smits, Muze Somberg, Sara Szambelan, Robine Tempelaars, Mara Thurlings, Marloes Valk, Meike Verdoorn, Noor Verhoef, Annelieve Verkade en Jasper van de Weerd.

 

Crew

Leander Breen [Regie]

Roemer Gast [Regie-assistent]

Aron Goossens [Script]

Ritzah Statia [Choreografie]

Jari van Winsen [Decorontwerp]

David van der Wees [Decorbouw]

Jeroen Wals [Componist]

Lennart Boonstra [Schrijver muziek]

Esther van Es [Zangcoach]

Lisa Maartense [Kostuumontwerp]

Yvette Bras [Coördinator kostuumatelier]

Douwe Bulten [Lichtontwerp]

Enno Lobo [Productieleider]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Grote zaal Familievoorstelling    Leeftijd: 6+