De blote kleren van de keizer

Tevreden zijn met wat je hebt

De keizer is niet populair. Hij wil niet regeren maar zit liever op zijn telefoon of uren achter Netflix. Daar moet verandering in komen vindt zijn moeder! Met behulp van lifeplanners, stylisten en fotografen, tovert bemoeierige mama de keizer om tot het perfecte voorbeeld voor social media! En het volk? Zij houden van de afgetrainde keizer. Bijna net zoveel als de keizer van zichzelf. Want nu de keizer er goed uit ziet, wil hij alleen maar meer: groter, gespierder en exclusiever! Op een dag verschijnt er een kledingmaker met een wel heel bijzonder voorstel. Durft de koning te verschijnen in het exclusieve, maar onzichtbare ontwerp van deze designer?De blote kleren van de keizer

loading...

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar De blote kleren van de keizer.

Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

Cast & crew

Cast

Fenne de Baan, Bastiaan Bielfeldt, Isis Boogaard, Simon Bonnewits, Billie de Booij, Manoa Boudine, Quinten Bouman, Sanne den Braber, Ninabelle ten Brinke Kattenberg, Coco Doorn, Ruben Eekhout, Bente Geenen, Amber Goedknegt, Teun van Gorkom, Guus Groenenboom, Lotta Hazewindus, Sofie Hölscher, Xavi Jansen, Azda Kilinc, Puck Leliveld, Max van Limburgh, Maïmouna Ly, Marie-Louise van der Meulen, Hugo van der Meulen, Anna Muijser, Julius Nascimento, Sofie Nebbeling, Wouter Oostdijk, Lisa Oostdijk, Jaroslav Paans, Stijn Padberg, Nicky Pols, Lotus Renee, Quinten Rothengatter, Esmeralda Schenk, Manoah Smit, Megan Smits, Muze Somberg, Sara Szambelan, Robine Tempelaars, Mara Thurlings, Marloes Valk, Meike Verdoorn, Noor Verhoef, Annelieve Verkade en Jasper van de Weerd.

 

Crew

Leander Breen [Regie]

Aron Goossens [Script]

Ritzah Statia [Choreografie]

Olaf Mensink [Decorontwerp]

David van der Wees [Decorbouw]

Jeroen Wals [Componist]

Lennart Boonstra [Schrijver muziek]

Lisa Maartense [Kostuumontwerp]

Yvette Bras [Coördinator kostuumatelier]

Douwe Bulten [Lichtontwerp]

Enno Lobo [Productieleider]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Grote zaal Familievoorstelling    Leeftijd: 6+