Beatbox X Dans X Spoken Word

Dance to Beatbox Battle

Rotterdam wordt weer op stelten gezet door Boom Snap Clap! Beatbox, dans en spoken word komen samen tijdens de Dance to Beatbox Battle - 7 to smoke edition.

Boom Snap Clap draagt een grote liefde en passie voor ons instrument: het pure lichaam van de mens. Geniet daarom deze avond van de improvisatie, dynamiek en energie tussen deze twee disciplines op hoog niveau.
Allereerst zullen de beatboxers een weg langs de jury moeten vinden naar een top 8 selectie via een eliminatieronde. Vervolgens zullen zij geteamt worden met een danser op willekeurige wijze om te starten aan de 7 to smoke team battles. Het team met 7 wins totaal is de winnaar.

But don’t forget about the sweet poetry of our art forms! Beatbox én dans zijn beide verbonden met poëzie op diens eigen manier. Een spoken word artiest zal op poëtische wijze deze twee werelden verwoorden en verbinden in een stuk. Geniet daarnaast van een uniek optreden van een wereldkundig loopstation artiest die speciaal uit Denemarken komt.Beatbox X Dans X Spoken Word

loading...

We zien je heel graag in het Hofpleintheater. Voorlopig heeft iedereen vanaf 13 jaar nog wel een coronatoegangsbewijs nodig om het Hofpleintheater te bezoeken. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag via de CoronaCheck-app.
Blijf thuis bij verkoudheids- of griepklachten in lijn met de algemene RIVM richtlijnen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 27 november 2021