De briljante Bospoldervos

Info

Deel via:

Locatie

Rotterdam-Noord

Hofpleintheater, Benthemplein 13, 3032 AA Rotterdam

Bereikbaarheid
Het Hofpleintheater bevindt zich in het grote scholencomplex aan het Benthemplein, tussen de scholen Grafisch Lyceum en Zadkine College in.

Het Hofpleintheater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramhalte Schiekade of Heer Bokelweg – metrostation Stadhuis of Rotterdam Centraal).

Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor en achter het theater. Dagelijks betaald parkeren – maandag t/m zaterdag 09.00 – 23.00 uur en zondag 12.00 – 23.00 uur (€ 2,76 per uur – zone 711).

Toegankelijkheid
In ons theater bevinden zich veel trappen. Maak je gebruik van een rolstoel of kan je niet traplopen? Geef dan bij binnenkomst aan dat je graag gebruik wil maken van de lift, één van onze medewerkers begeleidt je dan met de lift naar boven.

Het mindervalide toilet bevindt zich in de foyer op de begane grond.

Deuren open
De aanvangstijd van de voorstelling staat op je ticket. Drie kwartier voor aanvang gaan de deuren van het theater open en ben je van harte welkom voor een drankje in onze foyer.

Het Hofpleintheater ligt in het centrum van Rotterdam, waardoor het soms druk is op de weg. Vertrek dus ruim op tijd. Mocht je onverhoopt toch te laat komen, dan doen we ons best om je alsnog een plek in de zaal te geven.

De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang open.

In het theater
Bij binnenkomst in onze foyer kun je je jas ophangen. Let op, dit is geen bewaakte garderobe.

De toiletten bevinden zich in de foyer én op de entresol. Het mindervalidetoilet bevindt zich in de foyer op de begane grond.

Pin-only
In het Hofpleintheater kan alleen met pin betaald worden.

De wereld is niet alleen voor mensen gemaakt

Ken je de Briljante Bospoldervos? Die enorme vos met dat plastic tasje in zijn bek, midden op de Schiedamseweg? Die bestaat echt! Hij woont met zijn familie in een hol op het dakpark. Hij woont daar omdat er ook heel veel konijnen wonen, en dat is zijn lievelingseten!

Maar, op een dag besluiten de mensen alle konijnen van het dakpark weg te jagen. De Briljante Bospoldervos moet nu een andere manier vinden om voor zijn gezin te zorgen. Hij gaat op zoek tussen het afval van de mensen, bij de kinderboerderij, en af en toe gaat hij zelfs stiekem de markt op.

De mensen uit de wijk zijn niet blij met de briljante Bospoldervos. Ze willen hem weg hebben. Ze willen al het “ongedierte” uit de wijk weg hebben. De briljante Bospoldervos bedenkt een sluwe list. Want waarom hebben de mensen meer recht om in de wijk te wonen dan dieren?

Kaarten

Voor vragen over of hulp bij het reserveren van jouw kaartje, kan je contact opnemen met de publieksservice via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 – 243 50 55.

loading...
Crew

Regie

  • Anne Vera Langenberg - Regisseur
  • Rik van der Loos - Regisseur

 

Kostuums

  • Yvette Bras - Coördinator kostuumatelier

 

Techniek

  • Kim van Wijk - Hoofd techniek

 

Promotie

  • Joep van Aert - Fotografie campagnebeeld
  • - model campagnebeeld

 

Productieleider

  • Enno Lobo

Bekijk ook onze andere voorstellingen

Verhalen uit de hoge hoed: Verhalen uit 1001 nacht

Verhalen uit de hoge hoed: Ik wil een leeuw

Verhalen uit de hoge hoed: Roodkapje

Verhalen uit de hoge hoed: Woeste Willem

Verhalen uit de hoge hoed: Spin Anansi

Verhalen uit de hoge hoed: Olifantje abu l’abbas

Verhalen uit de hoge hoed: Joris en de draak

Verhalen uit de hoge hoed: De sneeuwkoningin

Verhalen uit de hoge hoed: De gelaarsde kat

Oorlogswinter

De drie musketieners

Sint Sing Along: Sintsalabim

Luna

Space is the place

Wat je zingt ben je zelf

Theatergroep Gewoon Leuk