Paniek in de chocoladefabriek

Paniek in de chocoladefabriek

Tony woont met zijn familie in een flat in Rotterdam-Spangen. Vanuit zijn slaapkamerraam kan hij de Van Nelle Fabriek zien. Daar wordt de allerlekkerste chocolade gemaakt, volgens een geheim recept.

Het is allemaal heel erg mysterieus, want iedere dag komen er dozen chocolade naar buiten, maar niemand heeft er ooit iemand naar binnen zien gaan. Tot vandaag, want blijkbaar zit er in een aantal willekeurige repen een kaart waarmee je de Van Nelle Fabriek in mag. Thuis is er niet veel geld, maar ieder jaar krijgt Tony één reep chocolade in de smaak witte chocola-knettersuiker. Zou Tony de fabriek in gaan..? Een fabriek waar veel gekke, onvoorspelbare dingen gebeuren die zorgen voor opschudding en paniek.

Na de succesvolle voorstellingen De klokkenluider van Rotterdam en Aladdin van het Afrikaanderplein, gaan regisseurs Anne Vera Langenberg en Rik van der Loos aan de slag met een nieuw verhaal in een Rotterdams jasje: Paniek in de chocoladefabriek!Paniek in de chocoladefabriek

loading...

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar Paniek in de chocoladefabriek.

Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

Cast & crew

Cast

 

Crew

  Regie

  Anne Vera Langenberg

  Rik van der Loos

 

  Kostuum

  Yvette Bras - Coördinator kostuumatelier

 

  Productieleider

  Enno Lobo

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Grote zaal Familievoorstelling    Leeftijd: 6+