De club van lelijke kinderen

Join the club!

Op een dag geeft generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen van het land op te pakken. Flaporen? Een grote neus? Weg, van de straat ermee! In een opvanghuis voor lelijke kinderen, dáár horen ze thuis. Met zijn sluwe plan zet generaal Isimo ouders en kinderen op het verkeerde been en krijgt zelfs hun medewerking. Als diezelfde ouders beseffen wat er is gebeurd, is het te laat en zijn de kinderen al ver weggestopt. Op twee na. Voor hen begint een groot avontuur.

In 1987 schreef Koos Meinderts een spannend jeugdboek over een op hol geslagen generaal die het land wil ontdoen van alle lelijke kinderen. In 2004 bewerkt hij het verhaal, met muziek van cabaretier en schrijver Harrie Jekkers, tot een musical voor Jeugdtheater Hofplein. Een modern sprookje, een verhaal van alle tijden.

Speciaal voor het 35-jarig jubileum van Jeugdtheater Hofplein trekken we deze fantastische voorstelling uit de kast en wordt dit mooie verhaal in een nieuw eigentijds jasje gestoken!

Voor deze voorstelling koop je een kaartje inclusief één drankje*. Hiervoor is een verhoging in de kaartprijs opgenomen. Vooraf een kaartje inclusief drankje kopen, beperkt het aantal betalingen en we kunnen je sneller helpen. Minder betalingen én korter in de rij staan helpen bij het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Daar zetten we ons graag voor in, zodat we al onze toffe voorstellingen het hele seizoen voor zoveel mogelijk bezoekers kunnen blijven spelen.

* Uitgezonderd wijn en speciaal bier. Limonade, fris, pilsner zijn inbegrepen.De club van lelijke kinderen

loading...

Cast & crew

Cast

Isis Beijersbergen, Simon Bonnewits, Quinten Bouman, Amy Breen, Megan van Doorne, Zakariye Dualeh, Mels van der Hoeven, Senna Jongejan, Emily Krul, Jonathan van Loo, Marie-Louise van der Meulen, Thijs Nieuwenhuis, Wouter Oostdijk, Madelief Ouwens, Clemens Ouwens, Nicky Pols, Justus Ronner, Panay Schilperoordt, Megan Smits, Sara Szambelan, Marloes Valk, Ilana Volwerk, Veerle van der Vorm, Chiano Vorstermans, Jasper Weerd en Ricardo Willems.

Crew

Koos Meinderts [Script]
Harrie Jekkers [Muziek]

Leander Breen [Regie]
Marijn van Engelen [Arrangementen]
Caitlin Baank [Zang]
Jill Tjin-Asjoe [Dans]
Olaf Mensink [Decor]
Dorine van IJsseldijk [Kostuum]
Kim van Wijk [Licht]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 6+