De club van lelijke kinderen

Join the club!

Op een dag geeft generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen van het land op te pakken. Flaporen? Een grote neus? Weg, van de straat ermee! In een opvanghuis voor lelijke kinderen, dáár horen ze thuis. Met zijn sluwe plan zet generaal Isimo ouders en kinderen op het verkeerde been en krijgt zelfs hun medewerking. Als diezelfde ouders beseffen wat er is gebeurd, is het te laat en zijn de kinderen al ver weggestopt. Op twee na. Voor hen begint een groot avontuur.

In 1987 schreef Koos Meinderts een spannend jeugdboek over een op hol geslagen generaal die het land wil ontdoen van alle lelijke kinderen. In 2004 bewerkt hij het verhaal, met muziek van cabaretier en schrijver Harrie Jekkers, tot een musical voor Jeugdtheater Hofplein. Een modern sprookje, een verhaal van alle tijden.

Speciaal voor het 35-jarig jubileum van Jeugdtheater Hofplein trekken we deze fantastische voorstelling uit de kast en wordt dit mooie verhaal in een nieuw eigentijds jasje gestoken!

Lichtflitsgevoeligheid

In deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop. Dit kan een reactie opwekken in het geval van epilepsie en/of lichtflitsgevoeligheid.De club van lelijke kinderen

Reserveer online door te klikken op de ‘tickets’ button, of reserveer telefonisch: (010) 243 50 55

loading...

Cast & crew

Cast

Isis Beijersbergen, Simon Bonnewits, Quinten Bouman, Amy Breen, Megan van Doorne, Zakariye Dualeh, Mels van der Hoeven, Senna Jongejan, Emily Krul, Jonathan van Loo, Marie-Louise van der Meulen, Thijs Nieuwenhuis, Wouter Oostdijk, Clemens Ouwens, Nicky Pols, Justus Ronner, Panay Schilperoordt, Megan Smits, Sara Szambelan, Marloes Valk, Ilana Volwerk, Veerle van der Vorm, Chiano Vorstermans, Jasper Weerd en Ricardo Willems.

Crew

Koos Meinderts [Script]
Harrie Jekkers [Muziek]

Leander Breen [Regie]
Marijn van Engelen [Arrangementen]
Caitlin Baank [Zang]
Jill Tjin-Asjoe [Dans]
Olaf Mensink [Decor]
Dorine van IJsseldijk [Kostuum]
Kim van Wijk [Licht]

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 6+