De groenste voorstelling EVER

Paars is lang geleden. Rood is al een tijdje uit. Blauw hebben we genoeg. Het is tijd voor groen. Groen is goed, verantwoord, de toekomst. En iedereen wil groen. Het is tijd om kleur te bekennen en wie niet groen is, is tegen groen. Maar wat is groen? Heeft groen humor? Of is groen braaf en saai? Verandert iedereen die groen doet in een muffe geitenwollen sok?

In De groenste voorstelling ever wordt het fenomeen ‘groen’ onderzocht. Dat begint met het verlangen om verantwoord bezig te zijn, en kan uitgroeien tot een absurdistische wervelwind van goed gedrag die alle hoeken op vliegt en overal kan eindigen. Er wordt gewerkt vanuit de vraag: is het wel mogelijk niet ten koste van onze omgeving te leven?

 

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar De groenste voorstelling EVER.

Vanaf een uur voordat de voorstelling begint, dekken wij een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Daar kunnen jullie cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.De groenste voorstelling EVER

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 8+