De groenste voorstelling EVER

Het is tijd voor groen! Groen is de toekomst, want groen is goed. Toch? En wie niet groen is, is tegen groen! Maar… wat is groen? Kun je wel echt groen zijn?

In deze voorstelling gaan zestien jonge wereldburgers de strijd aan met hun groenste angsten en verlangens. De groenste voorstelling EVER is een razend actuele voorstelling, vol fysiek spel en scherpe teksten, die als een absurde wervelwind vol groene humor doordendert tot in de huiskamers van het publiek!

 

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar De groenste voorstelling EVER.

Vanaf een uur voordat de voorstelling begint, dekken wij een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Daar kunnen jullie cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.De groenste voorstelling EVER

loading...

Cast & crew

Cast

Anniek Daniëls, Mare Degeling, Rien van Duijvenbode, Teun van Gorkom, Lola Heemskerk, Maud Horstink, Amy van der Hoven, Eline Kamman, Fien Kers, Iggy-Lou Lourens, Liese Nooteboom, Casper Segers, Livia Veenstra, Indy Wander, Timo Willemstein en Armin Zukic.

Crew

Job Raaijmakers [Regie]
Silke Lieuwma [Regie-assistent]
Hanne Pierrot [Kostuumontwerp en uitvoering]
Tim de Vries [Lichtontwerp en -techniek]
Marijn van Engelen [Muziek en geluidsontwerp]
Eric Boxman [Geluidstechniek]
Jonas Franquet [Toneelmeester]
Hedi Legerstee [Productieleider]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 8+