De hoed, de pet en de buggy

Drie avontuurlijke bandieten. Wat hun echte naam is weet niemand, maar ze staan bekend als de hoed, de pet en de buggy. De drie bandieten zijn aartsrivalen, en maken al jaren jacht op een enorme goudschat. Het is geen van drieën nog gelukt om ook maar iets dichterbij de schat te komen. Maar dan komen ze erachter dat er maar één manier is om de schat te vinden: ze zullen moeten samenwerken…

 

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar De hoed, de pet & de buggy.

Vanaf een uur voordat de voorstelling begint, dekken wij een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Daar kunnen jullie cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.De hoed, de pet en de buggy

De voorstelling speelt in De Entree in de Theaterschool (Pieter de Hoochweg 222, 3024BJ, Rotterdam-Delfshaven)

loading...

Cast & crew

Cast

Adil Asman, Berkay Cifci, Kayo van Delft, Milah van Dijk, Evy Fenger, Guus van Merriënboer, Roos de Moor, Emma Pfeiffer, Cloe Schaper, Fee Sevenants, Jayvano van Tessel, Noor Verhoef, Olaf Vondenhoff en Daisy Willemse.

Crew

Anne Vera Langenberg [Script & regie]

Rik van der Loos [Muziek & zang]

Sudesca Janse [Dans]

David van der Wees [Decorontwerp]

Yvette Bras [kostuumontwerp]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    De Theaterschool

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 6+