De jongen achter in de klas

Cultuur & vriendschap

Vroeger stond er achter in het klaslokaal een lege stoel maar nu zit er een nieuwe jongen. Ahmet komt als oorlogsvluchteling uit Syrië in een schoolklas terecht. Hij is alleen wel een beetje raar… Ahmet praat nooit en lacht nooit en hij houdt niet van snoep, zelfs niet van citroenzuurtjes. Maar Alexa en haar vrienden zijn nieuwsgierig en zijn vastbesloten vriendschap met hem te sluiten. Ze verzinnen van alles om Ahmet te leren kennen. Hij heeft nogal wat meegemaakt en dan is het niet zo gek dat hij zo stil is. Of zou er meer aan de hand zijn? Ze besluiten Ahmet te helpen en bedenken een geniaal plan. Het beste idee van de wereld.

De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Onjali Q. Raúf.

Kaartje inclusief consumptie

Bij deze voorstelling reserveer je een kaartje inclusief consumptie. De jongen achterin de klas speelt zonder pauze en het drankje dat is inbegrepen krijg je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in. Dit staat klaar* en hoef je niet bij de bar op te halen.

Dit beperkt het aantal betalingen en voorkomt wachten bij de bar. Niet wachten en minder betalingen helpen bij het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Daar zetten we ons graag voor in, zodat we al onze toffe voorstellingen het hele seizoen voor zoveel mogelijk bezoekers kunnen blijven spelen.

* Je kan kiezen uit een assortiment van non-alcoholische dranken.De jongen achter in de klas

Reserveer online door te klikken op de ‘tickets’ button, of reserveer telefonisch: (010) 243 50 55

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 8+