Verhalen uit de hoge hoed: De Toverfluit

Een muzikaal avontuur!

Prins Tamino is op zoek naar prinses Pamina, de dochter van de koningin van de nacht, om haar te redden van de kwade Sarastro. Tamino wordt geholpen door de vogelvanger Papageno, en natuurlijk door de magische toverfluit. Onderweg beleven ze allemaal wonderlijke avonturen. Zal het Tamino en Papageno lukken prinses Pamina te redden?

Met de oorspronkelijke muziek van Mozart bij de hand, speelt één acteur de vele personages uit de opera. Een muzikale, interactieve voorstelling!

 

Verhalen uit de hoge hoed

Voor de allerjongste theaterfans spelen we dit seizoen vijftien sprookjes! Tijdens deze muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en nemen de acteurs je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijk programma voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

Door de 1,5 m afstand-regel tussen volwassenen uit verschillende huishoudens is de zaalcapaciteit behoorlijk beperkt. Kinderen hoeven geen afstand te houden. We willen dan ook zo veel mogelijk kinderen laten genieten van de voorstelling. Vriendelijk vragen we je daarom voor maximaal twee volwassenen uit één huishouden te reserveren. Het is natuurlijk wel mogelijk om meerdere kinderen, ook uit verschillende huishoudens, mee te nemen.Verhalen uit de hoge hoed: De Toverfluit

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 3+