Verhalen uit de hoge hoed: Don Quichot

Leven in een droomwereld

De spanjaard Alonso leeft in een droomwereld van de riddergeschiedenis. Hij denkt dat hij een ridder is en noemt zich ‘Don Quichot’. Sommige mensen vinden hem soms een beetje vreemd omdat hij dingen ziet die er niet zijn. Zo ziet hij bijvoorbeeld een windmolen aan voor een reus die hij met zijn lans probeert te verslaan, maar hij prikt door het doek van de wieken heen en wordt zo omhoog getild door de wieken. Zo maakt Don Quichot allerlei bijzondere avonturen mee.

 

  Verhalen uit de hoge hoed

  Voor de allerjongste theaterfans spelen Stip en Stippel iedere zondagochtend de allermooiste sprookjes. In de muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en nemen we je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

 

  Bekijk hier alle andere sproojes van Verhalen uit de hoge hoed van dit seizoen!Verhalen uit de hoge hoed: Don Quichot

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Cast & crew

De sprookjes van Verhalen uit de hoge hoed worden gemaakt en gespeeld door Rik van der Loos, Nadia Post, Donna-Jo Aarts en Gabriel van der Pluijm.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Kleine voorstelling Zadkine zaal    Leeftijd: 3+