Dr. Proktors Teletijdtobbe

Dit is een bijzondere tijd, waarin niet alles gaat zoals we dat gewend zijn. De exacte speeldata van Dr. Proktors Teletijdtobbe zijn nog onzeker. Voor nu is gepland dat de voorstelling op 23 januari in première zal gaan. Dat is afhankelijk van de omstandigheden en de coronamaatregelen. We hopen binnenkort meer te weten.

Vol fantasie, humor en spektakel!

Een raadselachtig kaartje uit Parijs, met een postzegel uit 1888, komt terecht bij Lise en haar vriendje Bulle. De kaart is van de krankzinnige Dr. Proktor. Hij heeft zijn oude tijdmachine aan de praat gekregen en zit vast in het verleden! De dokter zit diep in de problemen. Samen met de geliefde van Dr. Proktor, Juliette, reizen ze door de tijd op zoek naar Dr. Proktor. Het begin van een spectaculair avontuur! Ze belanden in verschillende tijdperken en raken elkaar ook nog eens kwijt. Er volgt een chaotisch heen en weer gereis door de tijd. Ze komen terecht in de Franse Revolutie, ontmoeten Napoleon en belanden zelfs in de cel. Kunnen ze nog ooit terug naar het heden of zitten ze voor altijd vast in het verleden?

Jaco van der Molen maakt van Dr. Proktors Teletijdtobbe een grappige, fantasievolle en bovenal een spectaculaire voorstelling voor het hele gezin. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jo Nesbø.

Kaartje inclusief consumptie

Bij deze voorstelling reserveer je een kaartje inclusief consumptie. Dr. Proktors Teletijdtobbe speelt zonder pauze en het drankje dat is inbegrepen krijg je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in. Dit staat klaar* en hoef je niet bij de bar op te halen.

Dit beperkt het aantal betalingen en voorkomt wachten bij de bar. Niet wachten en minder betalingen helpen bij het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Daar zetten we ons graag voor in, zodat we al onze toffe voorstellingen het hele seizoen voor zoveel mogelijk bezoekers kunnen blijven spelen.

* Je kan kiezen uit een assortiment van non-alcoholische dranken.Dr. Proktors Teletijdtobbe

Op dit moment is het niet mogelijk om kaartjes te reserveren.

Cast & crew

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 6+