Dr. Proktors Teletijdtobbe

Een verhaal over tijdreizen vol fantasie, humor en spektakel!

Lise en Bulle ontvangen een raadselachtige kaart uit Parijs met een postzegel uit 1888. De kaart is afkomstig van hun goede vriend en briljante uitvinder Dr. Proktor. In een ultieme poging zijn geliefde Juliette Margarine te hervinden, is Dr. Proktor teruggereisd in de tijd, maar er is iets gruwelijk misgegaan. Dr. Proktor zit gevangen in het verleden en al zijn hoop is gevestigd op de twee kinderen. Lise en Bulle verzamelen al hun moed en nemen de trein naar Parijs, en daar begint hun grote avontuur. Ze reizen door de tijd en ontmoeten Napoleon en Jeanne D’arc en belanden midden in de Franse Revolutie. Zal het Bulle en Lise lukken om Julliette Margarine te redden uit de handen van gangsterbaas Claude Clishé? Wie is toch die enge Raspa die ze de hele tijd achtervolgt? En zullen ze hun vriend Dr. Proktor weer heelhuids terugvinden?

Dr. Proktors Teletijdtobbe is een voorstelling vol muziek, humor en waanzinnige special-effects, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jo Nesbø. Nesbø schreef in totaal vijf jeugdboeken, allen over de avonturen van Dr. Proktor. Bijzonder feitje: de auteur is zeer bekend van zijn boeken voor volwassen publiek. Nesbø is namelijk de meest succesvolle thrillerauteur van Noorwegen.

 

Kaartje inclusief consumptie

Bij deze voorstelling reserveer je een kaartje inclusief consumptie. Dr. Proktors Teletijdtobbe speelt zonder pauze en het drankje dat is inbegrepen krijg je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in. Dit staat klaar* en hoef je niet bij de bar op te halen.

Dit beperkt het aantal betalingen en voorkomt wachten bij de bar. Niet wachten en minder betalingen helpen bij het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Daar zetten we ons graag voor in, zodat we al onze toffe voorstellingen het hele seizoen voor zoveel mogelijk bezoekers kunnen blijven spelen.

* Je kan kiezen uit een assortiment van non-alcoholische dranken.Dr. Proktors Teletijdtobbe

Jeugdtheater Hofplein schort alle voorstellingen in de vrije tijd op tot in elk geval 20 april a.s. Heb je kaartjes voor een opgeschorte voorstelling van Dr. Proktors Teletijdtobbe? Dan word je per e-mail op de hoogte gehouden van verdere gang van zaken.

Er wordt gekeken naar nieuwe speeldata voor Dr. Proktors Teletijdtobbe. Daarom is het momenteel niet mogelijk om kaartjes te bestellen.

Cast & crew

Cast A

Max van den Berg, Milena Blokzijl, Isis Bogaard, Judith Braunstahl, Duco de Bruin, Bente Geenen, Limme de Jong, Malte Koot, Chantal Louwers, Anna Muijser, Lisa Oostdijk, Stijn Padberg, Floor Pouw, Scott Seegers, Tyske Sels, Kiona Spiering, Emily Tang, Annelieve Verkade, Bo Vroegindeweij

Crew B

Ilse Andringa, Fenne de Baan, Janneke van Baar, Tjeerd Beerda, Luna Boutestijn, Fae Cattel, Rik Dorpmans, Lisanne Gaemers, Indyra Genegel, Dwight Heitzer, Liz Jonas, Cato Jonk, Isa Lindenhovius, Michelle Metz, Lotus Renee, Jeroen Spaans, Enzo Verschoor

Crew

Jaco van der Moolen [Script & regie]

Nicolaas Duin [Componist]

Jari van Winsen [Decorontwerp]

Babette van den Berg [Kostuumontwerp]

Tom Verheijen [Lichtontwerp]

Robin van Hilten [Zangcoach]

Liz Laarman [Regieassistent & dans]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 6+