Dr. Proktors Teletijdtobbe

Een verhaal over tijdreizen vol fantasie, humor en spektakel!

Lise en Bulle ontvangen een raadselachtige kaart uit Parijs met een postzegel uit 1888. De kaart is afkomstig van hun goede vriend en briljante uitvinder Dr. Proktor. In een ultieme poging zijn geliefde Juliette Margarine te hervinden, is Dr. Proktor teruggereisd in de tijd, maar er is iets gruwelijk misgegaan. Dr. Proktor zit gevangen in het verleden en al zijn hoop is gevestigd op de twee kinderen. Lise en Bulle verzamelen al hun moed en nemen de trein naar Parijs, en daar begint hun grote avontuur. Ze reizen door de tijd en ontmoeten Napoleon en Jeanne D’arc en belanden midden in de Franse Revolutie. Zal het Bulle en Lise lukken om Julliette Margarine te redden uit de handen van gangsterbaas Claude Clishé? Wie is toch die enge Raspa die ze de hele tijd achtervolgt? En zullen ze hun vriend Dr. Proktor weer heelhuids terugvinden?

Dr. Proktors Teletijdtobbe is een voorstelling vol muziek, humor en waanzinnige special-effects, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jo Nesbø. Nesbø schreef in totaal vijf jeugdboeken, allen over de avonturen van Dr. Proktor. Bijzonder feitje: de auteur is zeer bekend van zijn boeken voor volwassen publiek. Nesbø is namelijk de meest succesvolle thrillerauteur van Noorwegen.

 

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar Dr. Proktors Teletijdtobbe.

Vanaf een uur voordat de voorstelling begint, dekken wij een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Daar kunnen jullie cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

 

  • Let op

  • Op 24 oktober 2021 vindt de Marathon van Rotterdam plaats. Vanwege de verwachtte drukte adviseren we je om met het openbaar vervoer te komen.Dr. Proktors Teletijdtobbe


loading...

We zien je heel graag bij Dr. Proktors Teletijdtobbe. Voorlopig heeft iedereen vanaf 13 jaar nog wel een coronatoegangsbewijs nodig om het Hofpleintheater te bezoeken. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag via de CoronaCheck-app.

Blijf thuis bij verkoudheids- of griepklachten in lijn met de algemene RIVM richtlijnen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op zodat we je kaarten kunnen verplaatsen naar een andere speeldatum.

Cast & crew

Cast A

Max van den Berg, Milena Blokzijl, Isis Bogaard, Judith Braunstahl, Duco de Bruin, Bente Geenen, Limme de Jong, Malte Koot, Chantal Louwers, Anna Muijser, Lisa Oostdijk, Stijn Padberg, Floor Pouw, Scott Seegers, Tyske Sels, Kiona Spiering, Emily Tang, Annelieve Verkade, Bo Vroegindeweij

Crew B

Ilse Andringa, Fenne de Baan, Janneke van Baar, Tjeerd Beerda, Luna Boutestijn, Fae Cattel, Rik Dorpmans, Lisanne Gaemers, Indyra Genegel, Dwight Heitzer, Liz Jonas, Cato Jonk, Isa Lindenhovius, Michelle Metz, Lotus Renee, Jeroen Spaans, Enzo Verschoor

Crew

Jaco van der Moolen [Script & regie]

Nicolaas Duin [Componist]

Jari van Winsen [Decorontwerp]

Babette van den Berg [Kostuumontwerp]

Tom Verheijen [Lichtontwerp]

Robin van Hilten [Zangcoach]

Liz Laarman [Regieassistent & dans]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 6+