Gozert

Naar het boek van Pieter Koolwijk

Stel je voor: je hebt een vriend die niemand anders kan zien of horen. Dat is precies wat Ties meemaakt!

Ties heeft een probleem. Tenminste… dat vinden de meeste mensen. Ties vindt dat niet: hij heeft een vriend. Gozert. De tofste, leukste, stoerste, coolste vriend die je je kunt voorstellen. Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. Maar is Gozert daardoor een denkbeeldige vriend, of is hij onzichtbaar..?

Samen beleven ze de meest wilde avonturen. Zo gaan ze samen op trollenjacht, vechten ze als piraten, ontsnappen ze uit de gevangenis en gaan ze zelfs naar een fantastische danceclub. Alleen de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt...

Ties’ ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Wat moet hij doen?

 

  Primeur voor Hofplein
  Gozert is een spannend en ontroerend verhaal over kinderen die anders zijn, gebaseerd op het gelijknamige en succesvolle boek van Pieter Koolwijk, dat in 2021 is bekroond met de Gouden Griffel. Jeugdtheater Hofplein is verkozen om als eerste theater dit succesvolle verhaal te vertalen naar een theatervoorstelling.

   

  Jeugd vakantiepaspoort

  Heb jij afgelopen zomervakantie het Jeugd vakantiepaspoort gebruikt? En heb jij 10 stempels verzameld? Goed nieuws! Je kan dan één ticket voor Gozert (incl. drankje en iets lekkers) kopen voor slechts € 2,50! Dit doe je door de Supercoupon op pagina 102 van jouw vakantiepaspoort in te vullen en mee te nemen naar de kassa. Deze ruil je dan om voor een kaartje voor de voorstelling.

  Let op: reserveer telefonisch jouw plekje via 010 243 50 55 met de kortingscode die via het vakantiepaspoort wordt gecommuniceerd.

   

  TrailerGozert

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Iedere vrijdag is het Voordeelvrijdag!

loading...

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar Gozert.

Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

Cast & crew

Cast

Michael Almeida, Adil Asman, Duco Bakker, Caroline Bernard, Maya Blom, Ezra ten Brinke Kattenberg, Charlize van Dodewaard, Madelief Dorst, Lars Eijkelenboom, Sem Glandorf, Sylke Godeke, Lieve Hage, Fien Kers, Dimphy de Kruijf, Iggy-Lou Lourens, Guus van Merriënboer, Franca Oostvogel, Cristina van Pelt, Floor Sophie Pouw, Noa Spilt, Olivia Termeer, Veerle de Vent, Mabèl Versloot, Yente Wely, Noa Joan Zwaneveld en Caroline van der Marel.

 

Crew

  Regie en script

  Anna Boelens

  Nienke van Spreeuwel

 

  Muziek

  Helge Sikker - Componist

 

  Vormgeving

  Vivian Seffinga

  Maria Watjer

 

  Decor

  David van der Wees

 

  Kostuum en rekwisieten

  Yvette Bras - Kostuumontwerp

  Amarens van Herpen - Rekwisieten en maskers

 

  Techniek

  Kim van Wijk - Lichtontwerp

  Tim de Vries - Lichttechniek

  Marijn van Engelen - Geluid

  Jonas Franquet - Toneel

  Jari van Winsen - Technische coördinatie

 

 

  Productieleider

  Enno Lobo

Trailer

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Grote zaal Familievoorstelling    Leeftijd: 6+