Gozert

Naar het boek van Pieter Koolwijk

Ties heeft een probleem. Tenminste… dat vinden de meeste mensen. Ties vindt dat niet: hij heeft een vriend. Gozert. De tofste, leukste, stoerste, coolste vriend die je je kunt voorstellen. Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. En de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt… Ties’ ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Wat moet hij doen?

Gozert is gebaseerd op het gelijknamige en succesvolle boek van Pieter Koolwijk, dat in 2021 is bekroond met de Gouden Griffel.Gozert

loading...

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar Gozert.

Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

Cast & crew

Cast

Michael Almeida, Adi Asman, Duco Bakker, Caroline Bernard, Maya Blom, Ezra ten Brinke Kattenberg, Kayo van Delft, Charlize van Dodewaard, Madelief Dorst, Lars Eijkelenboom, Sem Glandorf, Sylke Godeke, Lieve Hage, Dante van Hulst, Fien Kers, Dimphy de Kruijf, Iggy-Lou Lourens, Deline van der Marel, Guus van Merriënboer, Franca Oostvogel, Cristina van Pelt, Floor Sophie Pouw, Noa Spilt, Olivia Termeer, Veerle de Vent, Mabèl Versloot, Yente Wely en Noa Joan Zwaneveld.

 

Crew

  Regie en script

  Anna Boelens

  Nienke van Spreeuwel

 

  Muziek

  Helge Sikker - Componist

 

  Vormgeving

  Vivian Seffinga

  Maria Watjer

 

  Decor

  David van der Wees - Decoratelier

 

  Kostuum

  Yvette Bras - Coördinator kostuumatelier

 

  Techniek

  Kim van Wijk - Lichtontwerp

  Tim de Vries - Lichttechniek

  Marijn van Engelen - Geluid

  Jonas Franquet - Toneel

  Kim van Wijk - Hoofd techniek

 

 

  Productieleider

  Enno Lobo

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Grote zaal Familievoorstelling    Leeftijd: 6+