HerfstFEESTival

FEESTivalseizoen in het Hofpleintheater!

Laat de herfst je betoveren tijdens ons jaarlijkse HerfstFEESTival! Het is de tijd van het jaar waarin bladeren veranderen in goud en de magie van theater de lucht vult. In de herfstvakantie biedt het HerfstFEESTival voor iedereen vanaf 3 jaar, drie dagen lang een vrolijk programma met theaterworkshops, creatieve activiteiten op het doe-het-zelf-plein een backstagetour, voorstellingen en meer!

Het theater is van 09.00 tot 15.00 uur geopend.

Op dinsdag speelt de voorstelling Ik zou wel een kindje lusten. Stip en Stippel spelen op woensdag het sprookje van Rapunzel en op donderdag Jungle Book. Alle voorstellingen duren 30 minuten. Ook kun je jezelf verkleden, creatief bezig zijn op het doe-het-zelf-plein en spelen met alle andere kinderen!

De strippenkaart geeft toegang tot alle leuke en creatieve activiteiten naast de voorstelling. Als je een kaartje voor een voorstelling koopt, dan zit de strippenkaart voor het symbolische bedrag van € 1,- al inbegrepen in jouw kaartje. Als de voorstellingen zijn uitverkocht, dan kan je een losse strippenkaart kopen voor € 2,50 om al die leuke activiteiten te kunnen doen. Maar het leukst is natuurlijk om ook naar de voorstelling te gaan!

Zowel de ouder(s) / begeleider(s) als de kinderen kopen een kaartje.

 

Dinsdag 17 oktober - Ik zou wel een kindje lusten (4+)

  In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging… Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen. Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil… er worden geen kindjes opgegeten! Bekijk hier de trailer.

 

  Woensdag 18 oktober - Rapunzel (3+)

   Rapunzel is een meisje met wel 20 meter lang magisch goudblond haar. Als baby is ze gestolen uit het paleis van haar ouders en opgesloten in een verborgen hoge toren waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur en droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn. Komt ze er ooit nog uit?

   

   Donderdag 19 oktober - Jungle Book (3+)

    Als peuter moet Mowgli vluchten voor de valse, mensenhatende tijger Shere Khan. Op het nippertje wordt hij gered door twee wolven, die hem beschermen en opvoeden. Maar de tijger is hem niet vergeten; altijd is er de bedreiging van die gestreepte vijand. Gelukkig wordt Mowgli bijgestaan door twee geweldige vrienden: de bedachtzame zwarte panter Baghera en de goedmoedige beer Baloe. Van hen leert hij de wetten van de jungle, waarmee hij langzaamaan begrijpt dat je moet uitkijken voor apen, dat je beleefd moet zijn tegen olifanten en dat het nut heeft om de taal van de slangen te spreken.HerfstFEESTival

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Als je een kaartje voor een voorstelling koopt, dan zit de strippenkaart al inbegrepen in jouw kaartje. Je hoeft dus geen losse strippenkaart te kopen als je een kaartje koopt voor Ik zou wel een kindje lusten, Rapunzel of Jungle Book.

 

  Dinsdag 17 oktober – € 11,-
  Ik zou wel een kindje lusten (4+)
  loading...

 

  Woensdag 18 oktober – € 11,-
  Verhalen uit de hoge hoed: Rapunzel (3+)
  loading...

 

  Donderdag 19 oktober – € 11,-
  Verhalen uit de hoge hoed: Jungle Book (3+)
  loading...

 

  Losse strippenkaart – € 2,50
  De losse strippenkaart geeft toegang tot het doe-het-zelf-plein, de backstagetour, knutselen en meer! Met de strippenkaart kan je niet naar de voorstelling.

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Voorstelling Festival    Leeftijd: 3+