HerfstFEESTival

Vier de herfst!

Deze Herfstvakantie staat het Hofpleintheater in het teken van 'FEEST'. Het FEESTival biedt voor kinderen vanaf 3 jaar een goedgemutst festivalprogramma met verfrissende voorstellingen en verschillende creatieve activiteiten!

In verband met de coronamaatregelen heeft het FEESTival nu een iets andere opzet dan je wellicht gewend bent van voorgaande edities. Iedere dag is het FEEST volgens een vast tijdslot van 10.00 tot 12.30 uur. Een verrassende en creatieve ochtend met een superleuke theaterworkshop, bezoek aan een toffe voorstelling en een knutselworkshop. Om zo veel mogelijk kinderen te laten genieten van de voorstelling en workshops vragen we met maximaal een volwassen begeleider te komen. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere kinderen mee te nemen.

De theater- en knutselworkshops vinden plaats in één van onze studio’s. De bezoekers worden hiervoor in kleinere groepen verdeeld. De voorstelling speelt in de grote zaal van het Hofpleintheater en die bezoekt iedereen samen. Vanzelfsprekend houden we rekening met alle geldende RIVM richtlijnen. 

 

FEESTivalprogramma

Dinsdag 20 oktober t/m donderdag 22 oktober 

10.00 – 10.45 uur Theaterworkshop of knutselworkshop
11.00 – 11.30/11.45 uur Voorstelling
11.45 – 12.30 uur Theaterworkshop of knutselworkshop HERFSTFEESTIVAL

Embed HTML is niet beschikbaar.


HerfstFEESTival

Reserveer hier binnenkort je kaarten!

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie: Hofpleintheater

  •   
    Toekomstige data: