HerfstFEESTival

FEESTivalseizoen in het Hofpleintheater!

Deze herfstvakantie staat het Hofpleintheater in het teken van FEEST. Daarom biedt het HerfstFEESTival voor iedereen vanaf 2 jaar, drie dagen lang een vrolijk programma met theaterworkshops, een backstagetour en voorstellingen. Zo kun je genieten van de voorstellingen De Toverfluit (3+), Jungle Book (3+) en STIP IT (2+). Ook kun je jezelf verkleden, knutselen en creatief bezig zijn op het doe-het-zelf-plein!

Let op: als je een kaartje voor een voorstelling koopt, dan zit de strippenkaart al inbegrepen in je kaartje. Met deze strippenkaart kan je alle leuke en creatieve activiteiten doen naast de voorstellingen. Je kan er ook voor kiezen om alleen de strippenkaart te kopen voor € 1,-, dan kan je alle leuke activiteiten doen maar niet naar een voorstelling.

Je koopt voor zowel jezelf als je kind een kaartje.

 

  De Toverfluit (3+)

  Maandag 24 oktober 11.00 en 13.30 uur

  Prins Tamino is op zoek naar prinses Pamina, de dochter van de koningin van de nacht, om haar te redden van de kwade Sarastro. Tamino wordt geholpen door de vogelvanger Papageno, en natuurlijk door de magische toverfluit. Onderweg beleven ze allemaal wonderlijke avonturen. Zal het Tamino en Papageno lukken prinses Pamina te redden?

 

  Jungle Book (3+)

  Dinsdag 25 oktober 11.00 en 13.30 uur

  Al als peuter moet Mowgli vluchten voor de valse, mensenhatende tijger Shere Khan. Op het nippertje wordt hij gered door twee wolven, die hem beschermen en opvoeden. Maar de tijger is hem niet vergeten; altijd is er de bedreiging van die gestreepte vijand. Gelukkig wordt Mowgli bijgestaan door twee geweldige vrienden: de bedachtzame zwarte panter Baghera en de goedmoedige beer Baloe. Van hen leert hij de wetten van de jungle, waarmee hij langzaamaan begrijpt dat je moet uitkijken voor apen, dat je beleefd moet zijn tegen olifanten en dat het nut heeft om de taal van de slangen te spreken.

 

  STIP IT (2+)

  Woensdag 26 oktober 11.00 uur

  Doe lekker mee in de voorstelling STIP IT en ga met theatermakers Anne-Beth en Elian op avontuur. Samen wordt er gebouwd aan een wonderlijke wereld met stippen. Met dans, geluid en beeld wordt dit een landschap waarin het fijn is en je jezelf kan vermaken. Stapel, verschuif, gooi en vang… Voor je het weet speel je je eigen spel.

  Kom je mee dansen of kijk je liever? Of wil je graag zelf een landschap bouwen? Alles kan tijdens de interactieve familievoorstelling Stip it. Bekijk hier de trailer.HerfstFEESTival

Maandag 24 oktober

  VUDHH: De toverfluit (3+) – inclusief strippenkaart
  loading...

 
Dinsdag 25 oktober

  VUDHH: Jungle Book (3+) – inclusief strippenkaart
  loading...

 
Woensdag 26 oktober

  STIP IT (2+) – inclusief strippenkaart
  loading...

 

  Losse strippenkaart
  De strippenkaart kost € 1,- en geeft toegang tot het doe-het-zelf-plein, de backstage-tour, knutselen én meer! De strippenkaart zit al inbegrepen in een voorstellingskaartje. Als je niet naar een voorstelling wil dan kan je natuurlijk nog wél alle andere leuke activiteiten doen met een losse strippenkaart.
  loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Voorstelling Festival    Leeftijd: 2+