HO STOP HALT!

Tot hier en niet verder!

Een groep allerbelangrijkste wachters bewaakt een allerbelangrijkste grens. Ze blaken van trots en wachtmeesterschap. Ze stappen, ze staan en dat staat ze goed. Ze hoeven zich niets af te vragen. Alles loopt zoals het lopen moet. Er zijn regels, er zijn patronen en dat is wel zo duidelijk. Tot hier en niet verder. Zolang er maar niemand nieuwsgierig wordt naar wat er áchter de lijn is…

HO STOP HALT! wordt een fysieke jeugdvoorstelling, vrij naar de theatertekst ‘Wachten en andere heldendaden’ van Freek Mariën. Een fantasievolle voorstelling vanuit een absurde, kinderlijke kijk op volwassenen en hun grenzen en gedoe.HO STOP HALT!

Jeugdtheater Hofplein schort alle voorstellingen in de vrije tijd op tot in elk geval 15 maart a.s. Heb je kaartjes voor een opgeschorte voorstelling van HO STOP HALT! ? Dan word je per e-mail op de hoogte gehouden van verdere gang van zaken.

Er wordt gekeken naar nieuwe speeldata voor HO STOP HALT!. Daarom is het momenteel niet mogelijk om kaartjes te bestellen.

Cast & crew

Cast

Rikki Besse, Billie de Booij, Malia Donata, Guus Groenenboom, Fien Kers, Puck Leliveld, Tara van Oort, Jarik Paans, Julia Segers, Mara Thurlings, River de Vos, Sanne van der Wal, Amber Wünschmann, Julie Webb

Crew

Kim van den Bemt [Regie]

Yvette Bras [Kostuumontwerp]

David van der Wees [Decorontwerp]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 6+