Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Ik zie ik zie wat jij niet ziet is een groot onderzoek door jonge spelers. Hoe kijk je naar de wereld? En naar andere mensen? Hoe ziet de wereld eruit door jouw ogen? En door die van iemand anders?

In een beeldende voorstelling nemen de jonge spelers je mee in de wereld van kijken. De kunstwerken van Galerie Atelier Herenplaats inspireren en leiden de spelers in de kunst van het anders kijken. Kijk je mee? 'De wereld verandert als iemand haar anders ziet en de kunstenaar is de tovenaar die dingen anders kan tonen.' (uit: De grenzen van mijn taal, Eva Meijer)

Expositie Ik zie ik zie wat jij niet ziet
In samenwerking met Galerie Atelier Herenplaats openen de spelers een kleine expositie van tekeningen en schilderijen die gedurende de speelperiode te zien is in de foyer van het Hofpleintheater. In het atelier werken kunstenaars met een verstandelijke beperking of psychiatrische achtergrond.

Embed HTML is niet beschikbaar.


Ik zie ik zie wat jij niet ziet

loading...

Cast & Crew

Cast

Cuna de Booij, Floris Dommisse, Hannah Molenaar, Isis Bogaard, Julie Longayroux, Julie Nedic, Mattia Reukema, Piet Koole, Rania Aouragh, Roos Wubbe, Sacha van den Hoven

Crew

Maartje Wikkerink [Regie]
Laura Vermeulen [Productieleider]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 28 februari 2020