Kapsalon Hofplein

Kapsalon Hofplein!

Heeft jouw haar het na de lockdown wel nodig om goed gestyled te worden? En wil je tijdens het wachten ook genieten van theater? Kom dan langs bij Kapsalon Hofplein!
We zijn geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens het wachten kunnen onze jonge theaterfans in onze grote zaal genieten van een gratis bezoek aan de kapper terwijl Stippel (van Stip en Stippel) en Mark van Vliet stukjes theater laten zien.

Stippel neemt je mee in één van de sprookjes van de Verhalen uit de hoge hoed, het verhaal van Peter en de wolf en Mark van Vliet is onder andere bekend van Camping Pavarotti. Samen zorgen ze voor een onvergetelijk bezoek aan de kapper! 

  Reserveren
  Je kan een tijdslot van drie kwartier reserveren, waarin de kappers van het Zadkine je haar stylen.
  Wassen, verven en andere grotere behandelingen zijn helaas niet mogelijk. Houd er rekening mee dat de kappers te druk zijn en het daardoor mogelijk is dat niet iedereen aan de beurt kan komen. Het bezoek aan Kapsalon Hofplein is volledig gratis.

 

  Kapsalon Hofplein houdt zich aan de maatregelen
  We willen iedereen een veilig bezoek geven. Daarom gelden alle coronaregels die normaal gesproken in het theater en in reguliere kapsalons gelden. Tijdens je bezoek houd je 1,5 meter afstand van andere bezoekers, het dragen van een mondkapje is verplicht en alle bezoekers vanaf 13 jaar moeten bij de ingang hun QR-code tonen.

 

  Actie
  De ludieke actie is een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge en is bedoeld om aandacht te vragen voor de noodlijdende cultuursector, die nog steeds gesloten moet blijven. In heel Nederland worden theaters omgebouwd tot kapsalon. Meer informatie over deze actie vind je hier.


Kapsalon Hofplein

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 19 januari 2022

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Voorstelling    Leeftijd: 3+