Kick-off seizoen ’23 – ’24

DONDERDAG 6 APRIL – KICK-OFF SEIZOEN ’23 - ‘24

    Het nieuwe aanbod voor theaterseizoen ’23-‘24 staat online! Je vindt vanaf nu alles over de lessen, voorstellingen en studioprojecten op de website. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het nieuwe aanbod.

    Op donderdag 6 april nemen we je graag uitgebreid mee door al die toffe nieuwe voorstellingen en studioprojecten voor komend seizoen tijdens de KICK-OFF in De Theaterschool.

    Ben je benieuwd of meespelen iets voor jou is, of weet je al dát je wil gaan spelen, maar nog niet precies waarin? Kom dan naar de Kick-off om meer te weten te komen over al dit aanbod.

    Tijdens het programma word je meegenomen door het nieuwe aanbod, zijn er interviews met makers, ontmoet je andere Hofpleiners en is er vooral heel veel gelegenheid om vragen te stellen.

    De avond is gratis, maar om te weten op hoeveel Hofpleiners we ongeveer kunnen rekenen, vragen we je wel om je vooraf aan te melden.

 Kick-off seizoen ’23 – ’24

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 06 april 2023