LenteFEESTival: Een kist vol liedjes

Een kist vol liedjes is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Nee, muziek maken doe je samen dus iedereen mag meedoen!

In deze voorstelling staat een grote kist op het podium. Telkens mag iemand iets uit de kist pakken. Bij alles wat er tevoorschijn komt hoort een speciaal liedje. In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is.

Deze nummers worden in een kleine bezetting gezongen door Nienke, en begeleid op gitaar en ukelele. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door Nienke én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

 LenteFEESTival: Een kist vol liedjes

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 20 februari 2024

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 3+