LenteFEESTival: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

 

    LenteFEESTival

    Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft speelt op dinsdag 20 februari tijdens het LenteFEESTival. Op woensdag 21 februari spelen Stip en Stippel het verhaal van Het zwanenmeer en op donderdag 22 februari speelt de voorstelling Een kist vol liedjes. Bekijk hier het hele programma van het LenteFEESTival.LenteFEESTival: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 19 februari 2024

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 2+