Verhalen uit de hoge hoed: De klokkenluider van de Notre Dame

Erbij horen

In de beroemdste kathedraal van Parijs woont Quasimodo. Hij is de klokkenluider van de Notre Dame. Hij mag nooit naar buiten, omdat iedereen hem lelijk vindt. Op een dag raapt Quasimodo zijn moed bij elkaar en gaat toch de straat op. Daar wordt hij verliefd op de mooie Esmeralda. Zal Quasimodo ooit geaccepteerd worden om wie hij is?

 

  Verhalen uit de hoge hoed

  Voor de allerjongste theaterfans spelen Stip en Stippel iedere zondagochtend de allermooiste sprookjes. In de muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en nemen we je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

 

  Bekijk hier alle andere sproojes van Verhalen uit de hoge hoed van dit seizoen!Verhalen uit de hoge hoed: De klokkenluider van de Notre Dame

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Cast & crew

De sprookjes van Verhalen uit de hoge hoed worden gemaakt en gespeeld door Rik van der Loos, Nadia Post, Donna-Jo Aarts en Gabriel van der Pluijm.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Kleine voorstelling Zadkine zaal    Leeftijd: 3+