LenteFEESTival

FEESTivalseizoen in het Hofpleintheater!

Deze voorjaarsvakantie staat het Hofpleintheater in het teken van FEEST. Daarom biedt het LenteFEESTival voor iedereen vanaf 2 jaar, drie dagen lang een vrolijk programma met theaterworkshops, een backstagetour en voorstellingen. Zo kun je genieten van de voorstellingen Rapunzel (3+), De gelaarsde kat (3+) en Geel (2+), alle voorstellingen duren ongeveer 30 tot 45 minuten. Ook kun je jezelf verkleden, creatief bezig zijn op het doe-het-zelf-plein en spelen!

De strippenkaart geeft toegang tot alle leuke en creatieve activiteiten naast de voorstelling. Als je een kaartje voor een voorstelling koopt, dan zit de strippenkaart voor het symbolische bedrag van € 1,- al inbegrepen in jouw kaartje. Als de voorstellingen zijn uitverkocht, dan kan je een losse strippenkaart kopen om al die leuke activiteiten te kunnen doen. Maar het leukst is natuurlijk om ook naar de voorstelling te gaan!

Zowel de ouder(s) / begeleider(s) als de kinderen kopen een kaartje.

 

Programma

  Het theater is elke dag geopend van 09.00 tot 15.30 uur.
  Voorstelling: Maandag, dinsdag en woensdag om 11.00 en 13.30 uur. De voorstellingen duren 30 tot 45 minuten.
  Theaterworkshop: dagelijks om 09.45, 11.30 en 12.30. De theaterworkshop duurt 45 minuten.
  Backstagetour: dagelijks om 10.30, 12.00 en 12.45. De backstagetour duurt 30 minuten.
  Doe-het-zelf-plein: dagelijks van 09.00 tot 15.30 uur met onder andere knutselen, tekentafel, tipi tentjes, klimmen & glijden, verkleed op de foto gaan en meer!

 

Maandag 27 februari - Rapunzel (3+)

  Rapunzel is een meisje met wel 20 meter lang magisch goudblond haar. Als baby is ze gestolen uit het paleis van haar ouders en opgesloten in een verborgen hoge toren waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur en droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn. Komt ze er ooit nog uit?

 

Dinsdag 28 februari- De gelaarsde kat (3+)

  Een arme man erft een kat. De kat, gelaarsd en al, kan praten, is slim, en ook een beetje sluw. Hij heeft het beste voor met de arme man, en wil hem helpen. De gelaarsde kat heeft een plan bedacht... Zal het hem lukken de man te helpen?

 

Woensdag 1 maart- geel (2+)

  In Geel wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt hierbij de magie.
  Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts. Bekijk hier de trailer.

 

  Trailer FEESTivals

  Bekijk hier de trailer van het laatste FEESTival!LenteFEESTival

Als je een kaartje voor een voorstelling koopt, dan zit de strippenkaart al inbegrepen in jouw kaartje.
Maandag 27 februari
Verhalen uit de hoge hoed: Rapunzel(3+)

  loading...

 

Dinsdag 28 februari
Verhalen uit de hoge hoed: De gelaarsde kat(3+)

  loading...

 

Woensdag 1 maart
Geel (2+)

  loading...

 

Losse strippenkaart

  De losse strippenkaart geeft toegang tot het doe-het-zelf-plein, de backstagetour, knutselen en meer! Met de strippenkaart kan je niet naar de voorstelling.

 

  Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.
  Trailer Geel

   

   Foto’s HerfstFEESTival 2022

  Trailer FEESTival

  Foto's

  Info

  • Locatie:
   Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling Festival    Leeftijd: 2+